Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime z angielskimi napisami

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, znacie jakąś dobrą stronę gdzie mogę obejrzeć anime z angielskimi napisami? Niby mogę sobie poszukać, ale chodzi mi o takie popularne i zaufane, że tłumaczą to osoby, których angielski jest językiem native, a nie ludzie, którym wydaje się, że potrafią angielski, ale średnio w praktyce wychodzi.

Opublikowano

Joł, znacie jakąś dobrą stronę gdzie mogę obejrzeć anime z angielskimi napisami? Niby mogę sobie poszukać, ale chodzi mi o takie popularne i zaufane, że tłumaczą to osoby, których angielski jest językiem native, a nie ludzie, którym wydaje się, że potrafią angielski, ale średnio w praktyce wychodzi.

Animu w 99% to ukradzione ripy z serwisów streamingowych takich jak Crunchyroll i Funi, więc o poziom nie musisz się martwić. Co do stron, to oczywiście nyaa.se i baka.bt

Wszystkie bajki z angielskimi napisami tam znajdziesz. MPC Player + CCCP (kodeki) i jazda.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

kissanime.com chyba najlepsza na jaka sie natknalem, bardzo szybko wstawiaja odcinki, a jesli lubisz czasem ogladnac anime na telefonie to kissanime.com/m/ jest idealne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...