Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start 24 Lipca o godzinie 20 ! - http://Jukoria.PL/?subtopic=createaccount

~~ Informacje Ogólne ~~
IP: Jukoria.PL
Start: 24 Lipca - godzina 20:00 !
PvP: od 20k lvla
Houses: 25000 level
Server Type: Open-PvP
Fragi do Red Skull'a: Dziennie = 25 | Tygodniowo = 50 | Miesięcznie = 100
Fragi do Black Skull'a: dwukrotność fragów do RSa
Skille: 10.0x
Magic level: 10.0x

~~  Darmowe punkty ~~
Darmowe punkty lub przedmioty będzie można zdobyć na kilka innych sposobów:
• Pierwsze 100 zalogowanych graczy otrzyma 50 premium points.
• Pół godziny oraz godzinę po starcie każdy zalogowany gracz otrzyma po 150 premium points.
• Punkty za zdobywanie levela.

pkt.png

~~ Exp stages ~~
1-1000 - x99999
1001-5000 - x6666
5001-10000 - x4444
10001-20000 - x3333
20001-30000 - x1111
30001-50000 - x999
50001-75000 - x500
75001-100000 - x300
100001-200000 - x200
200001-440000 - x100
440001+ - x50

~~ Jukoria ~~
• Jukoria.PL to server High EXP pod tibie 8.60!
Posiadamy stabilny, wolny od błędów silnik, oraz doświadczoną administracje.

• Serwer jest oparty na mapie EVO z wieloma przeróbkami oraz nowymi lokacjami.

• Uwaga: jeśli masz konto o takich samych danych(acc name/hasło) na innym serwerze to dla pewności radzimy nie zakładać   u nas konta z takimi samymi danymi - istnieje ryzyko hacka.

• Na kanałach default, help itd.. level pokazywany w tysiacach, przykład:
03:05 Your level is: 244321
03:05 Ek [244]: level

~~ Oferujemy ~~
• Częste aktualizacje!
Serwer jest aktualizowany średnio co dwa tygodnie(większe aktualizacje), na bieżąco poprawiane są zgłoszone bugi, oraz dodawane mniejsze aktualizacje. Jeżeli nie wierzysz sprawdź to !
Wszystkie zmiany na serwerze są na bieżąco opisywane w changelogu na stronie głównej.

• Mapa oraz skrypty wolne od bugów !
Znalazłeś błąd na mapie, literówkę na stronie? Coś Cię denerwuje ? Wystarczy zgłosić to administracji, staramy się poprawiać każdy zgłoszony błąd jak najszybciej jest to możliwe.

• W grze występuje NPC o nazwie Exp Helper,który również powie ci gdzie expić !

• TeamSpeak3
Jukoria posiada serwer TeamSpeak3, każda osoba, która gra na naszym serwerze,może napisać na CTRL + R lub naszym forum o kanał ! - TeamSpeak posiada 32 sloty.
IP: TS-Jukoria.PL

• Forum dyskusyjne
Możemy zaoferować forum dyskusyjne na którym można z łatwością uzyskać pomoc na tematy związane z serwerem.

• Ponad 50 nowych potworków
Są to zarówno potwory do expienia, bossy, jak i te które spotkamy na questach.

• Niekończące się runy,amunicja oraz potiony.
Jak na prawie każdym serwerze EVO,również na naszym amunicja,runy oraz poty się nie kończą. 

• Nowe czary dla każdej profesji
Każda profesja posiada nowe zbalansowane czary od danych leveli. Wszystkie dostępne dla naszej profesji spelle możemy zobaczyć wpisując w grze "!spells".

• Kilka aren PvP (Most PvP,Pustynia..)

• SMS Shop
Na naszym serwerze sms shop jest mocno okrojony w przeciwieństwie to innych tego typu serwerów,nasz shop jest ograniczony do minimum.

~~  Systemy ~~
• Najazdy bossów
Codziennie o godzinie 21:00 na specjalną wyspę ma miejsce najazd jednego z 3 bossów(liczba cały czas się zwiększa). Każdy gracz może podjąć walkę z bossami i zdobyć cenne itemy ! Oprócz najazdów na wyspę bossów, randomowo na arenie pojawia się boss - gladiator, z którego można zdobyć ciekawe przedmioty.

• Task system - Nasz task system różni się od tego, który znacie z większości serwerów, u nas za zabijanie określonych potworów otrzymujemy task pointsy, które można wymienić na różne ciekawe nagrody, które są opisane w zakładce task system.

• System ulepszania przedmiotów.(istnieje możliwość spalenia przedmiotu)

• Lottery System - co godzinę loteria rozdaje losowej osobie nagrodę w postaci event coin'a - jeden event coin można zamienić na 75 event points.

~~ Eventy ~~
Na naszym serwerze znajdziesz kilka ciekawych eventów, staramy się je aktualizować na bieżąco. Wszystkie są opisane w zakładce,która zostanie podana poniżej.

• Zombie Plague
• Run Event
• Rain Items Event
• Serek Event
• Metin Stone Event
• Firestorm Event

Szczegółowe informacje o eventach można znaleźć tutaj - http://jukoria.pl/?subtopic=events

~~ Mapa ~~

• Dopracowana mapa
Na naszej mapie dbamy o szczegóły oraz detale.

• Ponad 20 rozbudowanych questów
Staramy się unikać wprowadzania questów typu idź -> zabij -> weź nagrodę. Dodając nowe questy staramy się, aby miały one jakąś fabułę i były ciekawie oskryptowane.

~~ Screeny ~~

NtxAHBU.png
hRBKq0I.png
HZ6kqkv.png
DvPPZlA.png
l9swRWZ.png
IJw7Jcd.png
d1BwpfN.png

Opublikowano

zenada ots wbilem 39k lvl , słaby , mało ludzi , resp i respy mega c*****e , nawet sie bocic nie chce

Zrób swojego otsa :)

Mogę na 99% się założyć że nie wiesz jakim programem się robi mapki ;).

banner.png

Opublikowano

Zrób swojego otsa :)

Mogę na 99% się założyć że nie wiesz jakim programem się robi mapki ;).

Akurat osadzanie ots nie ma nic do robienia ots, to jest przecież jego zdanie.

Co do ots widze ze na silniku tiberi ( nie wiem jak nazywa sie dokladnie ) ale mapa przerobiona wiec nie jakis odgrzewany kotlet tylko widac ze cos bylo robione.

Opublikowano

Akurat osadzanie ots nie ma nic do robienia ots, to jest przecież jego zdanie.

Co do ots widze ze na silniku tiberi ( nie wiem jak nazywa sie dokladnie ) ale mapa przerobiona wiec nie jakis odgrzewany kotlet tylko widac ze cos bylo robione.

A mogę wiedzieć dlaczego tylko uwagę sprawdziłeś na mapę? Mapa roli nie gra tylko skrypty, czy serwer laguje/crashuje i inne sprawy :).

Np. Layout robiony 99% przez [W] Jukorii.

banner.png

Opublikowano

A mogę wiedzieć dlaczego tylko uwagę sprawdziłeś na mapę? Mapa roli nie gra tylko skrypty, czy serwer laguje/crashuje i inne sprawy :).

Np. Layout robiony 99% przez [W] Jukorii.

Nie. Ja nie chcę grać na kwadratach, sorry.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nie. Ja nie chcę grać na kwadratach, sorry.

Mógłbyś pokazać przykład w formie zdjęcia jako moderator forum MPCF. ;*

banner.png

Opublikowano

Mógłbyś pokazać przykład w formie zdjęcia jako moderator forum MPCF. ;*

Czego przykład? Jak nie powinna wyglądać mapa? Wystarczy wejść na ten serwer.

Jeżeli jednak chcesz zobaczyć świetną mapę to na real tibii znajdziesz dopracowaną mapę ;).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czego przykład? Jak nie powinna wyglądać mapa? Wystarczy wejść na ten serwer.

Jeżeli jednak chcesz zobaczyć świetną mapę to na real tibii znajdziesz dopracowaną mapę ;).

A mogę wiedzieć po co reklamujesz rl tibie na zapowiedzi otsa? 

banner.png

Opublikowano

Nie reklamuje, nie mam w tym interesu. Odpowiedziałem Tobie tylko na pytanie odnośnie jak powinna wyglądać mapa, bo się o to spytałeś.

Jeszcze się tak spytam odnośnie skryptów - nie zauważyłem żadnych unikalnych skryptów, mógłbyś mi powiedzieć jakie to są te "specjalne" skrypty?

8LTfBGw.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na stronie była zamieszczona informacja że serwer będzie stał do ostatniego gracza, przez długi okres było 0 online więc postanowiliśmy wyłączyć serwer i popracować nad nim, a następnie wystartować być może w połowie września, wszystko zależy od tego kiedy skończą się beta testy.

Pozdrawiam

JOK3R.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...