Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug? (ranga)

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, byłem anranked. Po wygraniu 10 meczy dostalem legendary eagle a przegrałem 3 i w 3 meczach zamykałem, to jest bug czy tak powinno być?

Dodam że jak otwierałem w 4 meczach i miałem +70 pkt.

Opublikowano

UNRANKED*

Zapewne grałeś z wyższymi rangami, a tam gdzie otwierałeś, to jakieś raki ofc. Ważniejsza jest ranga przeciwnika niż twój wynik (mając kałacha możesz dostać awans po remisie grając z globalami). 

­

Opublikowano

UNRANKED*

Zapewne grałeś z wyższymi rangami, a tam gdzie otwierałeś, to jakieś raki ofc. Ważniejsza jest ranga przeciwnika niż twój wynik (mając kałacha możesz dostać awans po remisie grając z globalami). 

Grałem z kumplami z Gold4-AK1. Przeciwnicy to poziom Szeryf-2ak. Anranked specjalnie napisane.

Opublikowano

Są bugi z tymi rangami po unrankedach. Jakiś ziomek na reddicie pisał, że grał ze znajomymi silver3 i wrzuciło go do LEM'a. Mecz później okazało się, że grają nadal na silverów i mimo wygranego meczu spadł od razu do golda 1 :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...