Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walizka podróżna

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję walizki podróżnej.

Najlepiej w czarnym/szarym/ciemnym kolorze, mogą być też na niej wstawki jakiejś innej barwy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A ile masz pieniędzy na nią?

Bo jeżeli nie masz zbyt dużo (max 500-600) to w supermarketach czasem są całkiem ok walizki lub też w Barakudzie (często mają tam czarne, szare i czerwone, mało w innych kolorach raczej). Chyba, że chcesz jakąś super drogą walizkę za 2k?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

A ile masz pieniędzy na nią?

Bo jeżeli nie masz zbyt dużo (max 500-600) to w supermarketach czasem są całkiem ok walizki lub też w Barakudzie (często mają tam czarne, szare i czerwone, mało w innych kolorach raczej). Chyba, że chcesz jakąś super drogą walizkę za 2k?

Linki do aukcji/stron z konkretnymi jak można, bo nie chce mi się chodzić po sklepach i tego przeglądać. xD

Do 600 będzie w sam raz, i tak mam drugą, tylko raczej wszystkiego nie upcham.

Opublikowano

Linki do aukcji/stron z konkretnymi jak można, bo nie chce mi się chodzić po sklepach i tego przeglądać. xD

Do 600 będzie w sam raz, i tak mam drugą, tylko raczej wszystkiego nie upcham.

Z linkami będzie kiepsko, w Barakudzie ciągle mają coś ze stroną, dlatego tutaj najlepiej iść do sklepu, jeżeli masz takowy gdzieś blisko siebie. A w Auchan niedawno były walizki, bo sama kupowałam, kupiłam sobie też za te 500 zł walizke i nie narzekam. Z tym że w auchan direct nie ma walizek online, musisz tutaj również się przejść do sklepu. Z allegro nie chcę nic podawać, bo to nigdy pewności nie ma, a to podróbki a to coś, a innych sklepów gdzie znajdziesz tanie walizki nie znam. Z reguły są to sklepy gdzie walizka kosztuje 2 tysiące :p

Ewentualnie popatrz na stronie lux4u.pl - tam są czasem tanie walizki.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Z linkami będzie kiepsko, w Barakudzie ciągle mają coś ze stroną, dlatego tutaj najlepiej iść do sklepu, jeżeli masz takowy gdzieś blisko siebie. A w Auchan niedawno były walizki, bo sama kupowałam, kupiłam sobie też za te 500 zł walizke i nie narzekam. Z tym że w auchan direct nie ma walizek online, musisz tutaj również się przejść do sklepu. Z allegro nie chcę nic podawać, bo to nigdy pewności nie ma, a to podróbki a to coś, a innych sklepów gdzie znajdziesz tanie walizki nie znam. Z reguły są to sklepy gdzie walizka kosztuje 2 tysiące :P

Ewentualnie popatrz na stronie lux4u.pl - tam są czasem tanie walizki.

­

To trzeba będzie się przejść na miasto.

Dzięki, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...