Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i touchpad nie działa

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem, że od dzisiaj rana nie działa mi klawiatura oraz touchpad w laptopie. Nie wiem dlaczego i przez co. Bardzo proszę o pomoc. Nie mogę nic zrobić poza włączeniem laptopa.
Jak myślicie format systemu by pomógł czy iść do ubezpieczyciela z laptopem bo jest na ubezpieczeniu. Dodam że próbowałem czy działa klawiatura z baterią i bez.
Pomocy.

Opublikowano

Lepiej oddaj jak nie działa nawet przy starcie to na pewno nie będzie działała pod systemem.

Ewentualnie sprawdź czy jej nie wyłączyłeś w biosie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Lepiej oddaj jak nie działa nawet przy starcie to na pewno nie będzie działała pod systemem.

Ewentualnie sprawdź czy jej nie wyłączyłeś w biosie

Nie mam nawet jak wejść do biosu bo gdy wciskam f2 lub f8 to nic nie wyskakuje. Z tego co wiem to może też pomóc przywrócenie systemu kilka dni wstecz e nwm czy jest taka możliwość i jak to zrobić. Czytałem że osoby co miały ten sam problproblem zrobiły to i pomogło.
Opublikowano

Jak ma pomóc kiedy klawiatura w ogóle nie działa, system nie ma żadnych sterowników ani do klawiatury czy padzika , powinny działać zawsze zaraz po starcie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...