Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urwany kabel przy jack'ach

Hubciu001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, urwałem przez przypadek bratu kabel od słuchawek (zahaczyłem nogą) Jack (zielony i Różowy) zostały w komputerze z drobnym kabelkiem. Ale w miejscu gdzie te 2 kabelki łączą się w 1 urwał się..

Czy w serwisie urządzeń rtv naprawią mi ten problem ? Bo nie wiem czy zamawiać nowe słuchawki (wraca w piątek w nocy) xD

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Nie pewnie się czuje lutując.

Sprawa wygląda tak

22836625684358240715.jpg

Zlutował by mi to tak żeby mikrofon i słuchawki działały ? Model słuchawek (Creative Fatality) i ile by mu to zajęło ?

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jak nie pójdziesz i sie nie spytasz to sie nie dowiesz, przecież nikt z forum ci nie powie w ile czasu dany typek naprawi słuchawki, to jest dopiero 21 wiek a nie przyszłość gdzie wiesz co będzie za tydzień o_O

Opublikowano

Kolego, sprawa wygląda tak: Idź do serwisu bo znając skile do lutowania 80% ludności w Polsce, prędzej go sobie rozwalisz niż naprawisz. Tam to zrobią profesjonalnie (tak myślę).

Podobny obraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...