Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka do myszy

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Poszukuję dobrej podkładki gdzieś do 50 zł.
Moja mysz :tracer sniper

Biurko mam szorstkie więc taka żeby się trzymała i nie przesuwała bo Roccat Siru która kupiłem to gówno...... Po 2 tygodniach się odkleja.......

Czy Steelseries QCK nie będzie się przesuwać ?

Opublikowano

Sam taką kupuję w tym tygodniu (duża, ale odgina się kilka dni po rozpakowaniu, ostra po bokach, dla zwykłego Kowalskiego będzie idealna): http://www.morele.net/podkladka-a4-tech-xgame-x7-500mp-327608/

Jak chcesz wydać więcej (ale i tak mała różnica między tymi dwoma): http://steelseries.sklep.pl/p/8/103/steelseries-qck--podkladki.html

A coś o rozmiarach 30x30? Może być Qck?
Opublikowano

4Tech XGame X7-500MP 

SteelSeries QcK

dwie dobre podkładki i w miarę tanie. Rozmiar sobie dobierz dla siebie jak Ci będzie wygodniej :) aczkolwiek dla wielu im większa tym lepsza ;)

Opublikowano

4Tech XGame X7-500MP

SteelSeries QcK

dwie dobre podkładki i w miarę tanie. Rozmiar sobie dobierz dla siebie jak Ci będzie wygodniej :) aczkolwiek dla wielu im większa tym lepsza ;)

Z chęcią wziąłbym większą ale jak widać na załączonym obrazku -całe biurko zajęte. By bylo

Opublikowano

steelseries polecam za 40 zł w euro kupisz :D mam ją juz tydzień i na razie zadowolony jestem mój kuzyn ma 2 lata i nic nie widac po niej oczywiście ma ją tam zrysowaną jakoś ale to normalne po 2 latach grania (Global Elite ^^) ale wydaje mi się że wydanie 40 zł na 2 lata czy tam na rok to nie dużo. więcej pieniędzy wpierdolisz na gówna chińskie albo w kfc i co masz z tego? zjesz wysrasz i po wszystkim a 50 zł (kurczaki chodzi mi te na 50 zł) masz podkładke i ci jeszcze na 2 redbulle wystarczy jak grasz nockę z ziomami :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...