Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios Lagi.. POMOCY !

The_Jaciub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam się zdziwiłem co jest grane. Dlatego po odpaleniu serwa, ogarnięciu przez godzinę, wywaliłem go do kosza bo to nie ma sensu... Zacina, tnie, laguje... Nawet przy expie. Gdzie grając na innych problemu nie ma... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Siemka

Lapa mam od marca... I spokojnie powinien smigac metek, a tu muli tak ze expic sie nie da !!!

Wie ktos co jest grane... Prosze o pomoc !!!

Jakiego masz tego laptopa? Kiedy go czyściłeś? Spróbuj. Grzeje się?

Sam się zdziwiłem co jest grane. Dlatego po odpaleniu serwa, ogarnięciu przez godzinę, wywaliłem go do kosza bo to nie ma sensu... Zacina, tnie, laguje... Nawet przy expie. Gdzie grając na innych problemu nie ma... 

Ja tam gram i nie mam lagów jak masz komputer na chomika to tak jest. Idź graj w majnkrafta bo tylko do tego się nadajesz ty i te twoje 10 fps.

Opublikowano

Jakiego masz tego laptopa? Kiedy go czyściłeś? Spróbuj. Grzeje się?

Ja tam gram i nie mam lagów jak masz komputer na chomika to tak jest. Idź graj w majnkrafta bo tylko do tego się nadajesz ty i te twoje 10 fps.

Majncraft to masz na drugie :) Mam odpalonych na kompie 5 klientów różnych i nawet black screena nie mam ;p  10 fpsów to może ty masz przy przetwarzaniu danych do mózgu...;p 

Więc nie opowiadaj głupot, bo nikt cię o takie komenty nie prosi. Serwer jest źle zoptymalizowany i koniec kropka. Nie chwal się że bierzesz hajs za pisanie dobrych słów o czymś co jest zrypane :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Majncraft to masz na drugie :) Mam odpalonych na kompie 5 klientów różnych i nawet black screena nie mam ;p  10 fpsów to może ty masz przy przetwarzaniu danych do mózgu...;p 

Więc nie opowiadaj głupot, bo nikt cię o takie komenty nie prosi. Serwer jest źle zoptymalizowany i koniec kropka. Nie chwal się że bierzesz hajs za pisanie dobrych słów o czymś co jest zrypane :)

Problemy były przez ddos'y teraz jest już dobrze nic nie wywala, 0 lagów, ale ty się lepiej znasz. Metin2 jako gra jest źle zoptymalizowana, a co ma do tego priv?. Bystry to ty nie jesteś.

Opublikowano

Problemy były przez ddos'y teraz jest już dobrze nic nie wywala, 0 lagów, ale ty się lepiej znasz. Metin2 jako gra jest źle zoptymalizowana, a co ma do tego priv?. Bystry to ty nie jesteś.

Na pewno bystrzejszy od ciebie ;) Najprościej powiedzieć DDOSy, najlepiej tak :) Fajnie masz :) 

Non stop trafia się priv który jest źle zoptymalizowany :) Ale najlepiej zyebać to na DDOSy... :) 

7812818616.png

Opublikowano

Lap czysty formatowałem go bodajże 5 dni temu.. grzać się nie grzeje.. nawet zaraz po włączeniu tnie...

Na dużo starszym kompie i z 100x gorszym all serwy śmigały bez zarzutu.. tutaj pierwszy serw i zaraz mół.. CS GO bez zarzutu śmiga.. (śmigał bo ukradli mi dane do konta... ;() a głupi metek tak muli? tak samo fifa 15 leci na full

Opublikowano

dobra już ok.. zaaktualizowałem ystem i śmiga :D. Wcześniej nie widiałem aktualizacji, bo zaraz po formacie wszystkie ściągnąłem, a tu doszło parę nowych :D

Do zmknięcia

Opublikowano

Ty też chyba inteligencją nie grzeszysz. Autorowi tego tematu chodzi o spadki FPS, a nie lagi (internet itp).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...