Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz do grafiki

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Aerocool PGS VS-600 85+ 600W Bulk da radę z Gigabyte GTX 980 G1 Gaming ???

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Dać da radę, ale lepiej dołóż do jakiegoś lepszego zasilacza. Zwłaszcza mając tak wydajną grafikę

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Wszystko jest kupione, tylko grafe wymieniałem. Kupiłem przez olx za podejrzanie niską cenę - 1000 zł, gościu wystawił przez ebay. Powinna przyjść w piątek. Jak myślicie, dostanę tą karte czy raczej oszustwo trafi na policje? Bo się trochę cykam że gościu mnie oszukał :P jak nie oszukał to do końca roku wymienię zasilacz na jakiś 750 W.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Na 750W to dwie takie pociągniesz. Dobre 550W bez zająknięcia starczy.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

A jak myślicie, dostanę tą grafe normalnie, czy gościu mnie oszukał? Trochę mnie dziwi, że nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile :/

Opublikowano

Może to jakaś słabsza karta z przerobionym biosem albo gościu jest tępy

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nwm, na innej aukcji sprzedawał też procek i5 za 1/3 wartości. Jak gadałem z nim przez telefon to powiedział że pieniądze mu potrzebne. Jeśli mnie oszuka a mam dowody w postaci screenshotów kupna, rozmów na poczcie i pliku pdf z przelewu bankowego to mam szansę odzyskać pieniądze? Policja go jakoś namierzy czy jak?

Opublikowano

Do zamknięcia, na ten temat napiszę w dziale "pogaduszki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...