Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer freebuild, wasze sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alo, mam zamiar stworzyć serwer Freebuild z miastami a nie z plotme, bo te juz dawno wymarly.

I chcialbym sie zapytac Was gracze co byscie chcieli ujrzec na takowym serwerze, bo serwer tworze pod graczy, a nie pod swoje upodobania.

Opublikowano

Jako gracz chciałbym zobaczyć przede wszystkim działki, które nie są ani za duże ani za małe lecz idealne! Dokładnie chodzi mi o działki np. 20x20 czy 25x25. Wokół działek + teren na którym się znajdują, musi być nierówny/naturalny, nie wypłaszczony jak na flacie :P

Oprócz działek warto zobaczyć również różnego typu skrypty/pluginy zawierające minigames, aby urozmaicić rozgrywkę - oczywiście nie za dużo.

/warp survival/surowce - koniecznie! Bez tego ani rusz!

Trzeba również utrzymać klimat, nie przesadzać ze slotami na początek, ogarnąć administrację która jest kulturalna...

Pomogłem? Daj like, ja coś zyskam a ty nic nie stracisz!

large.gif

Opublikowano

Na takim serwerze chciałbym zobaczyć:

• wersje 1.8 bo nowe bloki,
  • głowy dekoracyjne dostępne dla graczy,
  • prace i firmy,
  • warpy dostępne tylko w autobusach, które stoją w różnych miejscach w mieście,
  • możliwość sprzedawania działek i ich wynajmowanie innym.

Opublikowano

Na pewno 0 gildii. Możesz zrobić jakies gangi w miescie ale tworzone za pośrednictwem administratora. Na pewno jakies kopanie kamienia drewna i piasku. Fajnie by bylo jak bylo by można zakupić sobie pokój w bloku albo poprostu domek na pobrzezach miasta. Ale to by zajęło naprawde duzo pracy, ale takich serwerów ludzie oczekują ;) Bardzo możliwe że zagram na twoim serwerze freebuild oczywicie jak powstanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...