Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auth Acces i skrypty paid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna używam Bola od Finna najwięcej korzystam ze skryptów Dekland, kite machine kalista, evadeee oraz princeview skrypty te mają trial mode więc gdy trial mode się kończył mogłem stworzyć nowe konto i mieć od nowa trial mode. Czy jest jakaś opcja żeby korzystać jednak z tych skryptów bez limitu czy jednak nadal trzeba tworzyć nowe konta i nabijać 25 postów? Drugie pytanie to gdzie najlepiej nabijać posty żeby leecher lvl nie spadł.

Opublikowano

Dekland, kite machine kalista i princeview masz na Nulled.io cracked, na evadeee musisz poczekac ponieważ Berb będzie crackował go, jeżeli mu się uda. Możesz stworzyć też konto z nickiem osoby która ma wykupionego Evadeee.

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Skoro skrypty te są scrackowane to co daje wykupienie skryptu w Bol Shops na nulledzie? Słyszałem że jak się założy konto na nicku innej osobie ze strony bola to ona widzi że używamy na jej koncie skryptów i może nas zablokować czy coś

Opublikowano

Słyszałem że jak się założy konto na nicku innej osobie ze strony bola to ona widzi że używamy na jej koncie skryptów i może nas zablokować czy coś

Niby tak, niby nie, ja raz dostałem blokadę, ale wystarczyło zmienić nazwę komputera, po którym wystarczy zresetować komputer i działa. ( W moim przypadku to zadziałało )

Skoro skrypty te są scrackowane to co daje wykupienie skryptu w Bol Shops na nulledzie?

Ponieważ to użytkownicy crackują te skrypty, nie zawsze będą updated, to zależy od nich czy zaktualizują czy nie, a w bol shopie masz zawsze updated ( max chyba 24h delayu od update oficjalnego skryptu ).

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Okej, dzięki rozumiem tak czy siak dostałem bana na konto za ''bostowanie leecher lvl'' na 7 dni mam nadzieję ze po 7 dniach będzie wszystko w porządku. Jeszcze jedno pytanie jest jakiś podobny skrypt do omijania skilli scrackowany równie dobry co evadeee?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...