Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japońce

Gru6y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jestem nowym graczem i jak na razie poszedłem w brytyjskie artylerie i zmierzam w sowieckie ciężkie i zastanawiam się co jest dobrego (plusy) w japońskiej nacji. Zawsze gdzie nie czytam, to na tę nację wylewane jest tysiące hektolitrów gówna, jak jest na prawdę?

Opublikowano

Na początek nie polecam japońców, wymagają doświadczenia i umiejętności. Zrób sobie ruskie medy.

Opublikowano

Na początek nie polecam japońców, wymagają doświadczenia i umiejętności. Zrób sobie ruskie medy.

Już napisałem w co idę, pytam tylko jakie plusy ma japońska nacja :)

Czytanie ze zrozumieniem ;)

Opublikowano

Do 7t... brak +. Przeciętna mobilność, słabe działka, brak pancerza. Niczym się nie wyróżniają. 7t ma już lepsze działko z magazynkiem, ale za to słaba pena. Po za tym, podobnie jak niższe tiery, słaba mobilność i pancerz. 8t jest już lepszy, mobilność lepsza, nie najgorsze działo i wieża może coś odbić (ale do isa-7 mu daleko). 9t nie lubię, ma słaby pancerz, jest duży, ale za to ma fajne działko bijące po 400. Mobilność jaj nie urywa, ale wystarcza. Wieża... spory dzyndzel, wszystko wchodzi. 10 to najlepszy czołg z tej linii, ma mobilność która jest w porządku, działko o dobrym dpm'ie, celności i celności w ruchu, wieża odbija i bardzo dobra depresja. Nie bierze się go zazwyczaj na CW, ale zły nie jest.

Imo linia jest słaba i Xt nie jest warty tej męczarni. Są inne medy, które są częściej brane na CW i przyjemniejsze w grze.

Opublikowano

pierdol**nie kotka za pomocą młotka

dziwie się że ludzie pytaja czy oplaca im się grac tym czołgiem, czy warto iść tym drzewkiem

zagraj sam a sie przekonasz a nie opierasz się na czyimś zdaniu jednemu gra sie lepiej td drugiemu arta a 54 gra sie dobrze kazda nacja i kazdym czolgiem

poza tym masz tez wersje testowa wota zawsze przed aktualizacja na serwer EU jest dostep dla kazdego wystarczy tylko pobrac

zeby nie bylo ze nie na temat

mi osobiście japońska nacja sie podoba mam obydwie dyszki dla mnie lepiej się nimi gra niz np ruskimi 

ma plusy na X dobry dmg oraz dobra celnosc, mobilnosc, pancerz tez daje rade

co do niższych tierow też są bardzo dobre wystarczy grac nimi z głową a jak masz ogarniety klan możesz zrobić takim czolgiem niezłe zamieszanie

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał , nie ma co się zbytnio sugerować opinią innych, nie każdemu czołg pasuje, inni mogą uważać za najlepszy. Pograj trochę nimi jak ci nie podejdą albo nie będziesz się umiał w nich odnaleźć to odpuść, ja aktualnie nie mam zamiaru ich robić bo i tak robię zbyt dużo lini naraz (IS4,IS7,T110E4,JgPzE100,Ob.268,Bat Chat). Tobie polecam skupić się na max 3 liniach co by jak najszybciej dojść do X...

@PPaN

masz + za Scarlett Johansson :)

signature.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał , nie ma co się zbytnio sugerować opinią innych, nie każdemu czołg pasuje, inni mogą uważać za najlepszy. Pograj trochę nimi jak ci nie podejdą albo nie będziesz się umiał w nich odnaleźć to odpuść, ja aktualnie nie mam zamiaru ich robić bo i tak robię zbyt dużo lini naraz (IS4,IS7,T110E4,JgPzE100,Ob.268,Bat Chat). Tobie polecam skupić się na max 3 liniach co by jak najszybciej dojść do X...

@PPaN

masz + za Scarlett Johansson :)

ja na 23X skonczylem zabawe i malo kiedy wejde na wota;D

dzieki za + ;)

tak jak pisalem wbij an bete i sobie przetestuj

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...