Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nie udało się pobrać" - problem z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie, moja znajoma ma taki problem, a mianowicie nie może jej się pobrać żaden plik z internetu na androidzie, za każdym razem gdy chce pobrać plik (najpierw 170 mb, pozniej 50 i 25 mb) to wyskakuje "Nie udało się rozpocząć pobierania". Podczas pobierania korzysta z mobilnego Chrome'a. Ja jej proponowałem wyczyścić dane i pamięć podręczną tejże aplikacji, lecz nic to nie dało. Sprawa z pamięcią w telefonie wygląda tak, że ma 2 GB wolnego miejsca w pamięci wewnętrznej i 120 MB na karcie SD, więc chyba raczej to nie jest wina pamięci. Dodam, że jakiś czas temu mogła pobierać, a okoliczności jakie się zmieniły od tamtego momentu to pewnie więcej pamięci na karcie SD zajęła i teraz używa słabszego wifi. Telefon to Samsung Galaxy S3 Neo (wersja 1sim), a wersja androida to pewnie 4.3 lub 4.4. Macie jakieś pomysły, czy konieczny jest backup oraz wipe?

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...