Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iAram 5.13 + gotowa paczka, pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę poraz kolejny , nie udało mi się rozwiązać problemu. Czytałem na forum bola ze innym tez nie dziala iaram 5.13 i soraka. Do tego w ogóle potrzeba bol vipa ? Sorry jestem zielony. Jeśli komuś działa prosiłbym o paczķę z volibotem , bolem i skryptem. Oczywiście bez pliku z acc. Pozdrawiam

http://m.imgur.com/3m4n9lb

Opublikowano

Wersja z pewnością jest najnowsza , sprawdzałem kilka razy. Lipa bo na alledrogo konta po 40zł , a samemu levelować to z meczu leci ~ 70 expa. Widziałem coś o cracku bola , czy jeśli tego bym użył jest szansa na działanie iarama ? 

Opublikowano

jak ustwaić żeby grało na SR bo wpisywałem różne wrazy typu Normal Blind Pick 5v5 itp Jedynie fraza ARAM działa.Chodzi o to w volibocie w accounts

Opublikowano

Pobrałem gotową paczkę z poradnika do IARAM + Volibot 5.12 . Skrypty Activator i IAram przerzuciłem do bol/scripts. O ile nadal nie działało , to wyrzuciło inny błąd i pokazało szeroki zielony obwód wokół postaci. Wydaję mi się że to wersja iarama 5.13 powoduję te błędy. Jeśli komuś obecnie działa Iaram prosił bym o udostępnienie bol/scripts. 

Opublikowano

wersja 5.13 działa wrzuć sobie Vprediction do common, iARAM do scripts odpal najpierw bola potem odpal volibota powinno wszystko działać, najlepiej zmień sobie w okienku i zmniejsz rozdzielczość lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...