Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top lane

Ahlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zastanawiam sie nad kupnem Yoricka na topa mowili mi ze na niskich dywizjach ludzie nie wiedza jak na niego grac wiec jest easy win na linii. Lecz jakie postacie na topa polecacie oprocz Yoricka. I czy jest on oplacalny.

Opublikowano

Jak mówiesz o początkujących dywizjach to nie wiem czy byś yoricka ogarnął bo prosty też on nie jest :). Może i na linie jest dobry ale linią gry nie wygrasz...

Ja polecam ci riven lub ryze (który jest teraz tak op, że jak złapie pare killi na początku to easy win)

Opublikowano

z latwiejszych champow to jax za 1350 albo garen za 450 natomiast jesli chcesz champa ktory sie sprawdza na kazdym poziomie to irelia albo rumble to sa prawdziwe kosy ktore niestety trtzeba troche ogarnac ale jak juz ogarniesz to bedzie luzno

Opublikowano

Z ogarnianiem nie mam problemu posiadam juz maokaia i nawet dobrze mi idzie lecz zastanawiam sie nad yorickiem i ewentualnie rengarem

lub jakies inne malo popularne zeby ludzie nie wiedzieli jak na nich grac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...