Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytankonaśnadaniko iksdeXD

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł joł joł! Siema ziomeczki ;) Pragnę otworzyć ten temat bo mam pytanie, czy odpowiesz mi na nie? Czy warto obejrzeć hunterxhunter 2011, powiesz mi, tak? Pytanie me istnieje, oh oh oh, co się ze mną dzieje ;) Jest to niezakonczona historyjka, bo autor się opierdala, powiesz mi zatem czy trzymać się od tego zdala? Nienawidze otwartych bajek, bo to w*****a jak nie wiem co się dzieje dalej, joł joł joł! xD

Dobra, nie bedę udawał idioty, napisze po ludzku.

Czy mimo braku zakończenia fabularnego (domniemam, że taki jest albowiem hunterxhunter został zakończony z powodu lenistwa autora tylko i wyłącznie) warto obejrzeć hunterxhunter 2011? Strasznie nienawidze tego uczucia w anime (btoom, deadman wonderland, sakurasou no pet na kanojo) kiedy czuje, ze historia moglaby sie pociagnac dalej, kiedy wiem, ze jakeis wątki nie są skonczone, jak jest w przypadku hunterxhunter 2011?

Opublikowano

Nazwa tematu sprawia ze czuje sie jak retard

a nie czekaj

tak warto obejrzec bo mimo wszystko jest to swietne anime ktore w niedalekiej przyszlosci raczej bedzie kontynuowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...