Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] vs Silvers

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wychodzilem z silvera grajac ahri na midzie, latwo

UH4EJjt.png

Opublikowano

Witaj!

Jak po długiej przerwie dało mnie do S5 postanowiłem przerzucić się na pantheona i dzięki niemu wyszedłem do G5 w ciągu 3 dni. Więc polecam Ci go ponieważ:

- OP harash z Q ( kupujesz mieczyk, 2x potyki na mane oraz 1 potke na hp ) no i spamujesz nim ILE WLEZIE od 3 lv.
- Nie potrzebujesz TP aby zgankowac inna linie oraz enemy ward nic nie da jak skoczysz
- W miarę dobre CC - stun z W.
- Duży przelicznik AD ( w mid game jak dobrze się złożysz to bierzesz enemy adc na 1 combo - Q / W / E + Q )
- Możesz grać agresywnie na lini ponieważ pantheon świetnie sobie radzi w mecie tanków.
No i wiele więcej :)

True love survives all

Opublikowano

Jeżeli grasz DuoQ - Kalista. Pierwsze dwa lvl'e dla Kalisty są dość słabe, lecz przy trzecim lvl'u, gdy dodasz punkt w ''W'', robisz z supportem sieczkę. Polecam do tego combo Leone/Thresha. Jeżeli nie lubisz grać jako ADC możesz iść Mida, a twój kumpel Junglę, lub na odwrót. Szybki feed na midlanerze i gankujecie razem botlane/toplane. :)
Jeżeli gras z SoloQ - Annie na midzie, jeżeli enemy ma w miarę mało cc bierz Mastera na junglę (z nowym itemem, który stackuje się bardzo szybko jest OP), Shyvana również jest bardzo mocnym pickiem, na topie silnym pickiem jest Vladimir, Jax, Irelia i Pantheon. Nie polecam iść ADC w silverze, jeżeli nie masz partnera na DuoQ - zazwyczaj trafiają się słabi supporci. Jeżeli zamierzasz grać supportem polecam Thresha - który potrafi wyciągnąć sojusznika z największego gówna, Leonę - ma masę cc i jest tanky, oraz Morganę - Shield, stun z ulta, snare z Q. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...