Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadice Ruszy Czy Nie ?

maniekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dzisiaj dowiedziec Czy triadica znów Ruszy??? Czy przez Tego jebanego Wrryśka Bambus3k zdoła postawic. mam nadzieje że sie uda.. Ale ty Wrrysiek jestes Lama ... Kazdy potwierdzi to... Przeczytalem rozmowe twoja i Bambuska i wiesz co ci powiem??? Szkoda słow na Ciebie po Prostu to co zrobiles z serwerem jest okropne... Przeciez Dobrze kazdy wie ze bambus3k sie lepiej zna od ciebie ???Przeciez to on postawil SERWER na Nogi... Po co wykasowales ALL konta??? niedorozwoju??? Ahhh zapomnialem na ciebie nie ma okreslenia ktore by moglo mnie zadowolic... Zwykly NEO i tyle,,,,

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

Weźcie sie kurwa od Rysia odpierdolcie, to Bambusek wszystko rozpierdolil, a wpierdala Wam bajki jaki to on dobry nie jest, czego on nie zrobił dla serwera, a tak naprawdę on rozjebał, kurwa żałośni jesteście, wypowiadacie się, a gówno wiecie...

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

12.05.2010

Kilka rzazy obiecywano że serwer ruszy a mimo to dalej nie jest uruchomiony.

Myślałem ze tu ogranizacja jest w miarę poprawna ale się myliłem. Czas chyba na zmianę klimatu.

Niestety brak informacji prawdziwej, jedna osoba zgania na drugą a to nie jest już zabawne

Niech wrszcie będzie oficjalne info kiedy i co będzie a nie mydlenie oczu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...