Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scyzor - Podsumowanie [Destiny #1]

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy traczek mixtape'u "Destiny". Newschool, Polskie podziemie, ok. 5 miesięcy
w Newschoolu dopiero siedzę, ale myślę, że jest moc. Jak podoba się to like, komentarz
i sub, jeżeli uważacie że warto to udostępnijcie gdzieś. :)

https://www.youtube.com/watch?v=nNcPrEDrpoo&feature=youtu.be

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

nic ciekawego

Mógłbym prosić o rozwinięcie Twojej wypowiedzi? Jak masz większe doświadczenie

to przydałyby się jakieś rady, wskazówki. ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

najzwyczajniej w świecie c*****o się tego słucha bo nic ciekawego nie masz do powiedzenia

Najzwyczajniej w świecie nie rozkminiasz panczy i gry słów. Nie wiem czy wiesz i czy słuchasz

Newschoolu, jak nie to lajtowo. Spoko. :D

Opublikowano

Najzwyczajniej w świecie nie rozkminiasz panczy i gry słów. Nie wiem czy wiesz i czy słuchasz

Newschoolu, jak nie to lajtowo. Spoko. :D

panczlajny to rzucał lil wayne na carterze trójce czy cassidy twoje wersy nie mają podjazdu i oryginalności bo łatwo na nie wpaść nie patrząc i są ekstremalnie proste

wystarczy powiedzieć że nie masz pomysłu na rap to tłumaczysz się swoim większym ego niż umiejętnościami chłopaku

nie ważne czego słucham bo mogę napierdalać pixy pod techno ale mieć znajomość techniki i odróżniać podwójny od poczwórnego

kwestia wiedzy o podstawach (od pisania wersów do masterowania ponad 15 ścieżkowego projektu w reaperze)

mówię że jesteś nieciekawy bo w żaden sposób nie pokazujesz w kawałku że warto ciebie słuchać zero magnetyzmu

ps. truskul niuskul chujskul to tylko słowa można jeździć ferrari i puszczać w nim 2paca albo jechać tico z czterema dupami like nicki i słuchać euforii od que

Opublikowano

panczlajny to rzucał lil wayne na carterze trójce czy cassidy twoje wersy nie mają podjazdu i oryginalności bo łatwo na nie wpaść nie patrząc i są ekstremalnie proste

wystarczy powiedzieć że nie masz pomysłu na rap to tłumaczysz się swoim większym ego niż umiejętnościami chłopaku

nie ważne czego słucham bo mogę napierdalać pixy pod techno ale mieć znajomość techniki i odróżniać podwójny od poczwórnego

kwestia wiedzy o podstawach (od pisania wersów do masterowania ponad 15 ścieżkowego projektu w reaperze)

mówię że jesteś nieciekawy bo w żaden sposób nie pokazujesz w kawałku że warto ciebie słuchać zero magnetyzmu

ps. truskul niuskul chujskul to tylko słowa można jeździć ferrari i puszczać w nim 2paca albo jechać tico z czterema dupami like nicki i słuchać euforii od que

No i teraz gdy rozwinąłeś swoją opinie to nie mam się co przyczepić. Dziękuję bardzo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...