Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o nowy HUD.

lepox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jako że Rito ma w planach wprowadzić do gry nowy HUD, który strasznie mi się nie podoba i przypuszczam, że przez niego będę chciał skończyć grę, to mam pytanko do tych ludzi, którzy się znają na cliencie lola. A mianowicie czy będzie możliwość, aby jakiś ktosiek zrobił takie coś, dzięki czemu będzie można powrócić do starego huda? Nie pytam się czy ktoś to zrobi, ale czy w ogóle się będzie dało po pogrzebaniu w cliencie? Bo wychodzę z założenia, że jak się da to prędzej czy później ktoś to zrobi.

Z góry dzięki za odpowiedź.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

­Tego za bardzo nie jestem pewny, bo już od dawna można zmieniać sobie Hudy, tylko że one są pozmieniane najczęściej kolorami i dodatkami, więc możliwe że będziesz mógł grać na starym, jednak nie jestem w 100% pewny, bo nowy HUD ma całkiem inne rozłożenie więc nie wiem czy podmienienie się uda.

Tak btw. to nie widzę sensu rzucania gry przez HUD, który teraz będzie lepszy, bardziej przejrzysty + z czasem się do niego przyzwyczaisz. ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

HUD prawdopodobnie będzie można zmienić, bo widziałem już nie raz elementy, które były poprzesuwane z jednej strony na drugą itp. Dodatkowo popieram@1373230489-U611928.pngsneakysu nie opłaca się rzucać gry z powodu HUDu który będzie lepszy, bardziej przejrzysty i się do niego przyzwyczaisz. Sam tymi powodami siebie odtrącasz myśląc, że to Ci się nie spodoba.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dla mnie hud jest nie do zniesienia, bo gram z nim na PBE. Po prostu przywiązałem się do starego plus to, że żeby zobaczyć swoje ap itp będzie trzeba klikać C to dla mnie strasznie idiotyczne. W ogóle według mnie mogli zostawić ten hud w spokoju, no ale cóż dzięki za odpowiedzi.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

­Poczekajmy, może będzie taka możlwość, po wydaniu tego patcha poszperaj na innych forach może coś znajdziesz.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Zobaczysz że po tygodniu, albo nawet szybciej. Wyjdzie modyfikacja która pozwoli Ci grać na starym HUD'dzie

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...