Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Riot nie może tego zmienić?

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też denerwuje system przechodzenia z lobby do gry? Nie może to być jakoś w jednym oknie tylko przeskakuje z okna do okna? Przez to często są problemy typu firewall że nie wbijesz do gry za cholere ;) Gdyby wszystko było w jednym oknie takich błędów by nie było.

Opublikowano

­Mi to różnicy nie robi, choć fajnie byłoby zobaczyć że wszystko jest w Cliencie(jak w docie), wtedy na pewno byłoby dużo więcej opcji, np. oglądanie pro turniejów jak to jest właśnie w docie. Co do problemu z firewallem to dawno się z nim nie spotkałem choć co prawda to prawda.. jest to denerwujące.

Kiedyś Riot już powiedział że zaczną pracę nad nowym Clientem, więc trzeba czekać, choć prędko to pewnie nie będzie. Najszybciej to pewnie wezmą się za to do roboty po Worldsach.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

League of Legends od Riotu to największy szajs w jaki przyszło mi grać. Client pobugowany, sklep laguje, na flashu, problemy z łączeniem, jakieś Pvp.net, które bóg wie co robi. Pewnie mogą to zmienić, ale nie zrobią tego. Czemu? Nikt chyba nie wie, codziennie milion świetnych pomysłów jest na reddicie a Riot ich nie realizuje, też nie wiadomo czemu. Zapytani o to odpowiadają, że mają jakieś plany, ale obecnie żaden team się tym nie zajmuje. Tak samo było ze zmianami Dariusa 2 lata temu, których do teraz nie zobaczyliśmy.

Opublikowano

Swoją drogą, taka popularna gra, a od lat, wielu wielu, są irytujące problemy w sklepie (głownie jego odświeżanie), a nic nie zmienili na lepsze.

Nie wiem czy ktoś takie miał, ale mnie i znajomi mieliśmy to, i było to denerwujące.

Przebudowa jakaś by się przydała xD

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

W tej grze wystarczy że od nowa napiszą client'a (Uwzględniając aktualne propozycje i zmiany) i starczy im na kolejne 10 lat.­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jak dla mnie ta gra nie potrzebuje reworkuGp i MF a reworku clienta ;')

W docie zmiany robią, w smicie też zrobili (dzisiaj sprawdziłem)

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...