Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niespodzianka z okazji piątej rocznicy WoT

MrCat313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej niespodzianką z okazji piątej rocznicy wota, będzie 3 tierowy rosyjski czołg lekki.LoarrMW.png

YWs0T7n.png

Opublikowano

Wiem już o tym, ale się wypowiem. Lubię KW-2, ale jest wolny, to cudo jest szybki i ma trolla, a więc coś mi się wydaję że to cudeńko przegoni liczbę bitew na "kawulcu". 

//Edit kiedy to dostaniemy? 

graphic.png

Opublikowano

Wiem już o tym, ale się wypowiem. Lubię KW-2, ale jest wolny, to cudo jest szybki i ma trolla, a więc coś mi się wydaję że to cudeńko przegoni liczbę bitew na "kawulcu".

76mm to na strzal 3t nie bedzie zdejmowac. Az tak cudne imo nie jest.

Opublikowano

T18 wycofają to muszą dać coś zastępczego dla fanatyków haubic małego kalibru ;P. Jestem ciekaw bo ,jeżeli on będzie miał mobilność BT-7 to zajechanie przeciwnika od dupy strony może się skończyć tragicznie 

signature.png

Opublikowano

T18 wycofają to muszą dać coś zastępczego dla fanatyków haubic małego kalibru ;P. Jestem ciekaw bo ,jeżeli on będzie miał mobilność BT-7 to zajechanie przeciwnika od dupy strony może się skończyć tragicznie 

#sprawdzoneinfo?

Opublikowano

Kolejna (bezużyteczna) zabawka do garażu. Jeśli się nie sprawdzi, to go sprzedam i zarobię trochę "kredek"

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ciekawie, ciekawie ;D A to każdy dostanie, czy tylko aktywni gracze?

Niespodzianka

<

Opublikowano

Mówimy tak przy każdym gift tanku xD kolejne padło żeby ludzie pograli kilka dni...

Opublikowano

Prawdopodobnie, nie zobaczymy tego piździka (właściwie, to nic nie dostaniemy) Łorgejming ma wyjebane na serwer EU, więc na coś lepszego niż gaśnice (po przecenie) nie mamy co liczyć.

Zresztą, w niedługim czasie EU zdechnie z powodu malejącej liczby graczy. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Prawdopodobnie, nie zobaczymy tego piździka (właściwie, to nic nie dostaniemy) Łorgejming ma wyjebane na serwer EU, więc na coś lepszego niż gaśnice (po przecenie) nie mamy co liczyć.

A gdyby tak pier****** serwerem EU i przejść na Ruskie? :D Też jakieś wyjście, ciekawe jak ruskie w wota grają...

graphic.png

Opublikowano

A gdyby tak pier****** serwerem EU i przejść na Ruskie? :D Też jakieś wyjście, ciekawe jak ruskie w wota grają...

Pewnie tak samo jak w cs ;D Do dupy.

Niespodzianka

<

Opublikowano

I co jakos nie otrzymalem tego czolga

Opublikowano

Kochany serwer EU, a ja tak się cieszyłem na tego czołga. Ale co zrobić skoro WG ma gdzieś serwery EU... Chyba jednak pójdę na Rosyjski serwer...

graphic.png

Opublikowano

Kochany serwer EU, a ja tak się cieszyłem na tego czołga. Ale co zrobić skoro WG ma gdzieś serwery EU... Chyba jednak pójdę na Rosyjski serwer...

Odradzam! Sam właśnie to zrobiłem i po 3 bitwach skasowałem. Zagrałem "Stalowe Łowy" to ping skakał od 50 do 300, a gdy chciałem zacząć normalnie kolejkę to czekałem 5 na bitwę + skoki pingu + wylosowało nas 6 vs 6. Ogólnie RU serwer to też porażka na początek i strasznie ciężko wbić jakiś wyższy tier.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...