Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start od nowa... Warto?

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wrócić do lola po prawie 2 letniej przerwie...Powiedzicie mi czy warto w to jeszcze grać? Btw Czy ktoś może mi powiedzieć bądż podać strony na których można dostać jakieś skiny/postacie za free? Typu jakieś lajki na fb itp...

Opublikowano

No jak masz ochotę grać to możesz. Są tylko 3 postacie ze skinami, które możesz dostać za free od riotu, Tristana [Riot Girl Tristana], Garen [Mroczny Rycerz] i alistar [Nieskrępowany Alistar bodajże]. Jakieś pool party za free i inne tego typu rzeczy to fejki. Jak chcesz wiedzieć więcej to pisz na pw

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Troche mnie dobija to, że znowu będę musiał wbijać ten 30 bez run i wgl...Oczywiście przeciwnicy będą mieli już wszystko...Nie mam w co grać dlatego przyszedł pomysł na lola...Sam nie wiem...

Opublikowano

Przeciwnicy nie będą mieli run, bo będzie Ci dobierało podobne lvle. Jak masz kogoś do grania duo to warto.

Co do darmowych skinow-był na forum poradnik.

Opublikowano

Przeciwnicy nie będą mieli run, bo będzie Ci dobierało podobne lvle. Jak masz kogoś do grania duo to warto.

Co do darmowych skinow-był na forum poradnik.

No run może nie będą mieć ale smurfów jest pełno

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Akurat o smurfów się nie boje...Nie, że jestem pro playerem ale wyciągałem gre z niejednego gówna i naprawdę przeciwnik nie jest mi straszy pod wpływem skilla...Bardziej chodzi mi o runy/mastery itp...

Opublikowano

Akurat o smurfów się nie boje...Nie, że jestem pro playerem ale wyciągałem gre z niejednego gówna i naprawdę przeciwnik nie jest mi straszy pod wpływem skilla...Bardziej chodzi mi o runy/mastery itp...

faker is that you?

przestań p********, żaden przeciwnik ci nie straszny, bo grałeś w okolicach silvera czy golda.

ja ci nie polecam tej gry, chyba że developerka haxów. nudna istota samego celu gry. ale jeśli masz zamiar jednak grać to runy i masterki ciągnij od tych z challengera.

Opublikowano

­Levelowanie konta to był chyba najlepszy etap w całej grze, teraz męczysz soloQ i czasami gra nie sprawia Ci tyle przyjemności co własnie jej początki. Graj, bo mimo chujowego community gierka sama w sobie jest dobra, często są patche itp. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ooo super...Tylko jeszcze takie jedno pytanko...Jak wbić się w mete? Tzn itemy na start i ten cały syf...Tak żeby nie zjebać gry bo kupiłem na początku buty i poty...

Opublikowano

­

Polecam. Program zrobiony od graczy dla graczy. Instalujesz go i gdy jesteś w grze to pokazuje Ci itemy które powinieneś kupować, bo są obecnie w mecie, są też zebrane informacje poprzez Win Ratio i na tej podstawie ustalono itemy. 

A co do mety championów to obecnie wygląda to tak:

TOP: Rumble, Shen, Maokai
JUNGLE: Gragas, Nidalee, Lee
MID: Azir, Viktor, Ezreal(ze smitem)
ADC: Corki, Tristana, Kalista
SUPP: Większość suppów viable

Opublikowano

Ja osobiście po przerwie trwające około pół roku powróciłem do grania. Aktualnie mam 10 level i jakoś przyjemnie się gra :) Więc jak nie masz w co grać to zaczynaj :)­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

­

Polecam. Program zrobiony od graczy dla graczy. Instalujesz go i gdy jesteś w grze to pokazuje Ci itemy które powinieneś kupować, bo są obecnie w mecie, są też zebrane informacje poprzez Win Ratio i na tej podstawie ustalono itemy. 

A co do mety championów to obecnie wygląda to tak:

TOP: Rumble, Shen, Maokai

JUNGLE: Gragas, Nidalee, Lee

MID: Azir, Viktor, Ezreal(ze smitem)

ADC: Corki, Tristana, Kalista

SUPP: Większość suppów viable

Nie zapomnijmy o Irelli na topie. 

Opublikowano

Ja nie grałem przez ponad półtora roku. Jakieś 2-3 tygodnie temu wróciłem do LoL'a przez ten okres zagrałem z ~50 normali wygrywając z tego około 40. Aktualnie dobijam 22 lvl. Na swój lvl posiadam full runy - 4 strony. Gram także z kolegą, który ma 26 lvl i gra na nowo oraz co jakiś czas z 8 lvlem. Grałem już kilkanaście razy na linii vs 30 lvl full runy/masterki i jakoś w skillu nie widziałem różnicy, a linię zazwyczaj wygrywałem, więc nie wiem o co ty się boisz.

Do 20 lvla jest spoko, bo nikt nie ma tych run - chyba że ktoś kupi z dolnego tieru. Później wiadome, że zamiast champów trzeba inwestować w runy. Ja osobiście zrobiłem inaczej. Najpierw kupiłem swoje main postacie, później nazbierałem około 17k IP na runki i zakupiłem, dlatego też od 20 lvl'a gram na full runkach.

Opublikowano

Ja nie grałem przez ponad półtora roku. Jakieś 2-3 tygodnie temu wróciłem do LoL'a przez ten okres zagrałem z ~50 normali wygrywając z tego około 40. Aktualnie dobijam 22 lvl. Na swój lvl posiadam full runy - 4 strony. Gram także z kolegą, który ma 26 lvl i gra na nowo oraz co jakiś czas z 8 lvlem. Grałem już kilkanaście razy na linii vs 30 lvl full runy/masterki i jakoś w skillu nie widziałem różnicy, a linię zazwyczaj wygrywałem, więc nie wiem o co ty się boisz.

Do 20 lvla jest spoko, bo nikt nie ma tych run - chyba że ktoś kupi z dolnego tieru. Później wiadome, że zamiast champów trzeba inwestować w runy. Ja osobiście zrobiłem inaczej. Najpierw kupiłem swoje main postacie, później nazbierałem około 17k IP na runki i zakupiłem, dlatego też od 20 lvl'a gram na full runkach.

Jak możesz grać na full runkach skoro sloty na nie odblokowuje się do samego 30lvla :v

­

Opublikowano

Irelia jest już znacznie mniej grana.

­

Mi tam często się trafia na poziomie ~D5.

Opublikowano

Jak możesz grać na full runkach skoro sloty na nie odblokowuje się do samego 30lvla :v

­

Umiesz czytać? 

Opublikowano

Gram 2,5 roku i mam 75 championow, 5 stron na runy wiec troche słabo sie to zbiera.

Moze cie to troche zniechecic do gry skoro juz wczesniej grales.

Ale ogolnie polecam nadal grac, nie nudzi sie az tak bardzo porownując do innych gier.

Opublikowano

Jeżeli gra Ci się podoba, to zawsze warto wracać. 

@up 

Co niby HOTS oferuje takiego ekstra, że warto w to grać ? Pograłem kilka godzin jak dla mnie średniawka i nie wiem czym tam się ludzie jarają.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...