Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić?

vNoName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie, czy opłaca się wrócić do gry po roku przerwy? Niestety mam bardzo dobre konto i to kusi, mam kilka pytań:

1. Co nowego dodali?

2. Czy są lagi?

3. Co dostane za powrót?

4. Nie ma hackerow? :)

Dzięki i pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

1. Leci jak leci

2. wszędzie poza vip servem odkąd połączyli serwy z tego co ogarniam

3. możliwe że welcome back package ale możliwe też że nic...

4. ostatnio niby się pojawili, ale to są śladowe ilości jak złupane orzeczechy w chrupkach orzechowych które widzisz w sklepie

Opublikowano

Sama właśnie wróciłam, i powiem Ci, że warto sobie pograć czasem;) Trochę spóźniona odpowiedź, ale może ktoś inny się będzie zastanawiać nad powrotem, to się mu przyda ;>

1) Obecnie trwają fajne eventy: scorpions&spiders (w sumie free itemki), co jakiś czas dostajesz skrzyneczki (na prawo jest odliczanie, wystarczy, że siedzisz w menu), oczywiście kalendarzyk (ale trochę cienkie nagrody ^^). Więc można się pobawić :>

2) Czasem są... Choć nie wiem czy nie jest to wina mojego internetu.

3) Jak wyżej, w zależności ile czasu nie grałeś, jest szansa, że dostaniesz "welcome back package". Choć nie wiem, czy jeszcze to dają.

4) Gram kilka dni i nie napotkałam żadnego, gdzie wcześniej (z rok czasu temu) spotykałam praktycznie co mecz... Dodatkowym plusem jest to, że nie widać już na czacie "bb acc", "hacker ban", "cqb hero", etc jak wcześniej (to w sumie było normą w CA). Dlatego miło jest wrócić ^^

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...