Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Minecraft

mati4510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10561779_1423316897994622_72203247042237

World of Minecraft to pierwszy polski serwer MMORPG z tak rozbudowanym autorskim oprogramowaniem. Włożyliśmy również ogrom pracy w rozbudowany świat z całym szeregiem zadań. Gra została podzielona na trzy światy: przygodowy (z wspomnianymi zadaniami), survival i świat główny w którym możesz rozwijać swoją postać, gildię, czy nawet całe miasto! Startujemy już 21 lipca o godzinie 16:00. Koniecznie zajrzyj do naszego promo, aby dowiedzieć się więcej o serwerze i zarejestruj się na naszym forum.

PROMO

IP: WOMC.PL:25565
Liczba slotów: 200
Strona: http://womc.pl/
Forum: http://womc.pl/forum/
Fanpage: https://www.facebook.com/womcpl/

Startujemy już 21 lipca o godzinie 16:00!

Opublikowano

"Pierwszy polski serwer MMORPG z autorskim oprogramowaniem." 

To jest samozwańcze, ale wbije pograć, bo lubie mmorpg. Edita dam jutro jak otworzycie

Opublikowano

"Pierwszy polski serwer MMORPG z autorskim oprogramowaniem." 

To jest samozwańcze, ale wbije pograć, bo lubie mmorpg. Edita dam jutro jak otworzycie

"Z tak rozbudowanym" :)
Opublikowano

Co prawda jest to promo ale w prezentacji tez powinny byc jakies informacje, a przynajmniej wiecej niz tu.

A co do serwera to prezentuje sie calkiem niezle, moze zawitam

Edit: Ciekawe, aczkolwiek nieprzemyslane pomysly zostaly tu zastosowane.

bugi, 1 mapa do niszczenia, 1 mapa gdzie sa questy ktorych robic nie mozna na niej:/ trzeba isc na inna(sa wyjatki)

nie wiem jak u innych ale byl to jedyny serwer gdzie mialem lagi

Wierze w was dalej i licze ze poprawicie choc troche ten serwer

poki co wstrzymam sie z graniem na nim, wejde za kilka dni z nadzieja ze zostanie on poprawiony chociaz odrobinke

np skoro do 5 lvla na mapie z questami nie dropia itemy to proponuje zrobic na wszystkich mapach tak samo.

tak samo skoro pvp jest od 8 lvla

i moim zdaniem na mapie z questami powinno dac sie tam zrobic te questy

przyklad: quest na 16 pieczonych schabow- to jakos te schaby zrobic zeby kupic czy zdobyc od innego npc ktory da inna misje, tak samo z kwiatami, mozna stworzyc na mapie jakies moby z ktorych dropily by kwiaty. Mysle ze gracze przyszli by na server gdyz to wygladalo z prezentacji na survival, fb i rpg w jednym. Przynajmniej ja tak myslalem.

Na mapie questowej widzialem sklep gdzie jest chleb za 7$, nie wiem czy to dekoracja czy nie ale nie da sie go kupic, jak dekoracja to przepraszam.

Nie myslcie ze to jest hejt czy cos, chce wam pomoc przynajmniej troche podsuwając wam propozycje zmian

ten serwer naprawde moze miec swietlana przyszlosc, tylko trzeba sie nad nim troche bardziej przylozyc

ktos ponizej napisal ciekawy komentarz, mniej wiecej boli mnie to samo, ale ciesze sie jednak ze nie ma duzego dropu ze stone. Chcialbym tylko poznac wartosci % tego dropu

mam nadzieje ze wezmiecie te wypowiedzi do serca i zaczna sie zmiany,.

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbije z ciekawości,

Komendy zastąpione menu już były wymyślone przez kogoś innego, przez @Nigusek a raczej jego programistę w 2014

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera, nie ogarnięta Administracja, która tylko wszędzie pisze, jaki to "autorski" serwer, tak naprawdę nic nie ma nowego a sam w sobie działa bardzo słabo.

Macie 3 mapki, w tym jedna, która jest nazwana "główną", gdzie nie można niszczyć żadnych bloków, lecz od razu na starcie stoją gracze ubrani w dobre sety i zabijają każdego kto się tam zrespi na 1 uderzenie. Nie można pisać nic na ogólnym, dlatego nikt niczego nie wie.

Quest początkowy polega na wejściu do pustych pomieszczeń, w których znajdują się po 1-2 małych mapkach które według mnie do niczego nie są potrzebne. Po zaliczeniu questa NPC przenosi Cię na mapkę, gdzie są wojny zamków itp, jednak nic nie można zniszczyć nawet daleko poza spawnem. Istnieje możliwość kupna ziemi , jednak nigdzie w grze nie ma pokazanej ilości naszego złota oraz czy i za co otrzymujemy.

Komunikacja z graczami jest ograniczona do poziomu takiego, że tylko można porozumieć się jak ktoś jest blisko.

Administracja nie odpowiada na żadne pytania.

Ps.

Jedynie niszczyć i zbierać można na mapce survival, jednak co z tego, jak po 30 minutach gry wyleciał mi tylko węgiel i żelazo. Stworzysz sobie mieczyk, zbroję, zbierzesz więcej surowców jak drewno czy żelazo , teleportujesz się na mapkę gdzie można mieć własne tereny i dostajesz 1 strzał i po wszystkim, nawet nie możesz zmienić lokalizacji bo Cię zabijają od razu po respie.

Serwer to śmiech na sali prowadzony przez kolejnego gimbusa.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer odradzam. Mało graczy, administracja nie ogarnia i jest mało pomocna. Do tego często znarzają się lagi. Dużym minusem jest też brzydka, niezadbana mapa.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...