Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który czołg 5 tieru wybrać?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam już T25 , t14 i Churchilla ... i jakiego polecacie 5 tierowego tanka ? do zabawy oczywiście. 

Opublikowano

Do zabawy? Jakby się uprzeć to Churchill, jedzie się cały czas do przodu, paziuje trójeczki, zrobi się 2k dmg i 2k podstawowego expa gotowe. 

Opublikowano

Dla mnie najlepszy czołg z premek do zabawy to Churchill III , ale jeżeli chcesz coś niepremkowego to polecam AMX ELC, zarabia prawie jak premka. Zalety są takie że możesz wybrać być scoutem albo maszynką do robienia DMG.. Mam na nim 300 bitew III odznaki biegłości , i to co on robi ze swoim działem to poezja, możesz stać z tyłu snajpić do wrogów którzy cię nie zauważą bo ELC ma świetne camo. Nawet się da zarabiać nim bo średnio wychodze 20k na czysto bez premki.

signature.png

Opublikowano

Kv to fajny czołg gdy rzuci na niskie tiery ;P Dobry pancerz sprawia, że keczupy nie dadzą rady go przebić. Churchil, świetna premka godna polecenia :) Niby 75 na strzał ale szybki reload sprawia, że możemy zasypać przeciwnika gradem pocisków. Polecam oba te czołgi.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Kupiłem Kw220 i jest świetny dzieki :D Do zamknięcia

Opublikowano

M4 z trollem daje rade, polecam również BDRa z francuskiej linii mimo, że jest o nim dosyć zła opinia, działo jedne z najlepszych na tym tierze jeżeli znasz weakspoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...