Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LolClient.exe Przestał działać. [Cracked BOL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-464032-0-49981100-1437414710_thumb.pngpost-464032-0-37641300-1437414711_thumb.pngDziendobry, a więc uzywam zcrakowango bola i cały czas gdy włącza sie summoners riftt (konczy sie ładowanie) to nawet nie zobacze mapki i gra sie crashuje. uzywam  Bolhijacker.exe. Wstawie ss folderu oraz skryptów ( jest tam z ckrackowany paid skrypt do zeda - BioZed-Reborn zrobił go "DaVinci" na forum Nulled.io) dodam ze po zainstalowaniu cracku  zcaliłem folder "bol" z archiwum cracka z folderem z orginalnym bolem z ich strony, było w nim bodajze sporo plików w folderze common pomyslalem ze sie przyda.

Opublikowano

Jak masz włączone wszystkie skrypty to wyłącz DancingShoes i spróbuj wtedy jak nadal się będzie crashować to wyłącz BioZeda a potem włącz znowu Dancing Shoes, potestuj żeby zobaczyć który skrypt crashuje i go po prostu wyłącz. Dodam, że mi wczoraj Dancing Shoes też crashowało.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Rekrut
Opublikowano

Dałbys linka do tego folderu z bolem?:D bo ja na swoim mam ciagle failed download juz w bolu jak chce skrypty wlaczyc te standardowe.

Opublikowano

Załoź konto na Nulled.io, znajdzien na głownej stronie (100%) w miare duzy napis Cracked BOL, jest tam jeszcze cracked L# i Jakis Nulled.io launcher. Pozniej jak zainstalujesz bola i crack loguj sie passami z nulled.io

Dałbys linka do tego folderu z bolem? :D bo ja na swoim mam ciagle failed download juz w bolu jak chce skrypty wlaczyc te standardowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...