Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysłodawca / Moderator / Support Zapraszam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie będę przedstawiać czym się interesuje bo nie ma to związku z tym co oferuję, a wchodząc w ten temat raczej nie obchodzi nikogo czy ktoś w wolnym czasie gra w piłkę czy chodzi na dyskoteki, ważne jest to co dana osoba potrafi.

Przewijając się przez masę serwerów przez około 7 lat zawsze myślałem, że wszystko można ulepszyć i myślę, że wiem w jaki sposób.

Tak więc oferuję pomysły na serwer metin2, ale przed podaniem ich będę proponował rzeczy, które są aktualnie tzw. normą, tj. ekwipunek z 4 stronami, ku wchodzi zawsze na 17 pkt itp. Nie jest ciężko się ze mną dogadać bo jestem pozytywnie do tego nastawiony więc myślę, że problemów z komunikacją nie będzie. Mogę także objąć stanowisko moderatora na forum bądź supportu w grze i poza nią.

Oczekuję zaangażowania w stopniu zadowalającym i przychylności co do pomysłów, nie jest powiedziane, że podając pomysł będę "rozkazywał" umieszczania rzeczy na serwerze, ponieważ nie jest on mój, a "przyjmujecie" mnie dobrowolnie.

Dojrzałości, odpuśćmy sobie konwersacje na poziomie 12latków, sam pełnoletni nie jestem, ale każdy musi potrafić się hamować i znać granice przyzwoitości i móc potrafić przewidzieć skutki niepożądanych działań.

Nie interesuje mnie współpraca z serwerem hamachi, ponieważ jest to po prostu strata czasu.

W miarę częstego kontaktu, nie raz na kilka dni.

Myślę, że większość bo raczej nie wszystko opisałem czytelnie i zrozumiale, tak więc decyzja należy do Was.

Kontakt poprzez PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...