Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę zostać zbanowany za macro?

Atai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co za to możesz dostać to jest OW, nawet gwarantuje Ci, że jeżeli zostaniesz zgłoszony i będziesz sprawdzany to za taką redukcję odrzutu dostaniesz OW.

Opublikowano

Nie możesz dostać ani VAC, ani OW (OW=Overwatch).

Mógłbyś mi wytłumaczyć czemu nie mogę zostać zbanowany używając wyłącznie macro na recoil?

Poza tym zobacz:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Mógłbyś mi wytłumaczyć czemu nie mogę zostać zbanowany używając wyłącznie macro na recoil?

Poza tym zobacz:

maxresdefault.jpg

Poczytaj na necie, jakiś gość napisał bezpośrednio do supportu steama czy za macro jest ban, odpowiedzieli że nie. 

Wytłumacz mi - jak można na ow wykryć czy ktoś używa macro na recoil? Równie dobrze może to być GTR na smurfie.

Opublikowano

Podczas Overwatcha nie można określić czy ktoś ma "RecoilReducera" czy używa Makr, więc nikt nie będzie się zastanawiał zaznaczając opcję "Wspomaganie Celowania" w werdykcie OW. Człowiek nie jest jak maszyna, nie ma kogoś takiego kto BEZ PRZERWY robiłby recoila z pociskami lecącymi w jedno miejsce . 

Opublikowano

Podczas Overwatcha nie można określić czy ktoś ma "RecoilReducera" czy używa Makr, więc nikt nie będzie się zastanawiał zaznaczając opcję "Wspomaganie Celowania" w werdykcie OW. Człowiek nie jest jak maszyna, nie ma kogoś takiego kto BEZ PRZERWY robiłby recoila z pociskami lecącymi w jedno miejsce . 

Proszę o zamknięcie. Napiszę do supportu i tyle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...