Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrywać pluginy?

Piterman1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 2 problemy. Pierwszy problem: Jak wgrywa się pluginy na serwer, które są originalnie zapakowane w .zip?

Drugi problem: Wgrałem na serwer spigota 1.8.4 i przy online-mode= false skiny, każdej osoby wyglądają jakby poprzemieniać kończyny steveowi.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Co do pierwszego pytania - nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale trzeba wypakować plugin i wrzucić plik .jar do folderu plugins. Najlepiej podaj przykład takiego pluginu.

Opublikowano

jeżeli orginalnie zapakowane są w zip i jeżeli w środku znajdziesz plik .jar to wrzuć go do plugins a jeżeli nie to sprubuj zmienić rozszerzenie na .jar tego zip'a

a co do tego drugiego to sprubuj wykasować serwer i wgrać najnowsza wersję spigota

Opublikowano

Problem ze skinami na 1.8.x polega na tym, że szerokość ramion się zmieniła przez co kiedy wejdzie ze skinem z wcześniejszą szerokością ramion lub ma się taki w paczce tekstur to tak się dzieje. Wystarczy przepuścić skin przez konwenter skinów i dograć go do paczki tekstur i problem będzie zażegnany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...