Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko.czy na windows 7 64 bit chodziły wam jakieś haki.wczesniej miałem XP i chodziły.nie wiem co robic.czy znowu przejść na XP?

Opublikowano

Drogi kolego jak zapewne wiesz wczoraj w nocy był nowy update i nikt raczej nie ma na razie hacka na CA EU wstawiłem jednego hacka na wersje US.

Dużo gier nie wchodzi na viste i dużo hacków nie chodzi na viscie dlatego ja polecam powrót na XP :) Jeżeli pojawią się jakieś hacki zapewne znajdą się na forum...

Na pewno dowiesz się czy będą szły na viscie czy też nie

Opublikowano

Drogi kolego jak zapewne wiesz wczoraj w nocy był nowy update i nikt raczej nie ma na razie hacka na CA EU wstawiłem jednego hacka na wersje US.

Dużo gier nie wchodzi na viste i dużo hacków nie chodzi na viscie dlatego ja polecam powrót na XP :) Jeżeli pojawią się jakieś hacki zapewne znajdą się na forum...

THX za opowiedz, ale pytałem o Windows 7 64 bit a nie o Viste.

Opublikowano

THX za opowiedz, ale pytałem o Windows 7 64 bit a nie o Viste.

Tak. Wystarczy uruchomić jako administrator, wiem bo mi chodziły na kompie ojca ^^

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

piruś zdziruś co ty gadasz ^^ Nie idz na XP, 7 64bit to najlepszy system, wszystkie stery sam ściaga, bezpieczny i hacki śmigają. Ja sam mam orginałke Home Premium

Chętnie pomogę w razie problemu z komputerem, laptopem, systemem, grą...

PW

_

Grafik/WebDesigner

Przyjmę zlecenia...

Opublikowano

piruś zdziruś co ty gadasz ^^ Nie idz na XP, 7 64bit to najlepszy system, wszystkie stery sam ściaga, bezpieczny i hacki śmigają. Ja sam mam orginałke Home Premium

znam go z clanu ... 10 lat ma ;/ gajoryn

Opublikowano

Większość hacków działa na wszystkich systemach, więc to raczej bez sensu

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z