Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie odpala - ładowanie rzeczy, brak znaku.

Mati9773

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa problemy z minecraftem a pierwszy z nich jest gdy włacam minecraft lunchera i naciskam przycisk "play" to pobierają mi sie do niego rzeczy i cały czas się pobierają i nic. po prostu nie działa :(

A gdy pobrałem inny luncher i załadowałem pliki na mody (forge) to na innych luncherach probrły się pliki ale na żadnym nie zaczoł działać minecraft. Gdy klikam "play" w luncherach to niby wszystko się pobrało i po jakiś ok. 30s  znika luncher w procesach znika java i nic. Wielkokrotnie próbowałem tak odpalać i wszystko dzieje się tak samo :(

I chce dodać że miałem formata kompa i taki problem dopiero po wystąpił.

Oraz mam pirata !

Opublikowano

Tego co zawsze używałem to "Mineshafter-launcher"  ale próbowałem też na innych i tak samo reagowały ale też  1-2 inaczej zareagowały

Opublikowano

Reinstal nic nie daje ...

Lecz ostatnio minecraft zaczął inaczej reagować a mianowicie tak:

Włączam minecrafta i klikam "play" coś się pobiera i znowu musze kliknąć "play" i tak 3x i potem minecraft znika i proces sie usuwa i nie reaguje :(

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy czasem nie brakuje pamięci ram albo przy uruchamianiu proces Minecrafta nie pochłania całego CPU? Sprawdź monitor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...