Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban a nagrody za sezon

SzalonaRuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dlaczego mialbys nie dostac? chyba, ze dostales bana za boostowanie  -.-

Opublikowano

No wlasnie to jest chyba za boostowanie ponieważ mój kolega chciał pograć troche rengarem bo nie miał u siebie bo ma nowe konto a on jest dywizja wyżej i grał sobie rankedy :-; ale nie wiem dostałem taką wiadomość: 

ctions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at 

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Mon Aug 03 02:24:47 PDT 2015

8259114700795331298119.png

Opublikowano

a masz pod mailem jakies chat logsy albo cos? jak nie to raczej za boosting i nie dostaniesz nagrod ;p

Opublikowano

Jak ja uwielbiam te powody od Rito, takie szczegółowe *_*

Najlepiej napisz do nich (support), zanim ban Ci się skończy, to powinni odpisać. 

@ down

Pisz, do nich :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Greetings 

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Mon Aug 03 02:24:47 PDT 2015

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support

to jest cała wiadomość 

8259114700795331298119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...