Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brzuszek xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry, mam 17 lat, 70kg czystej zajebistosci (tluszczu) i 186cm, no i mam taki brzusio, ogolnie nie chce jakis diet bo w sumie c***a tyje, caly czas taka sama waga, chodzi mi o cwiczenia na brzuchol xD ogolnie przy 30 brzuszkach miesnie to mnie bola jak przy porodzie xD jak je wzmocnic? Jakie cwiczebia? A6w to ja podziekuje na razie xD

Opublikowano

­Od brzuszków to sobie prędzej sześciopak zrobisz. Pobiegaj, pojedź gdzieś rowerem a skutki przyjdą w szybkim tempie. Nie jedz dużo, bo tyle co spalisz to tyle zjesz więc będziesz musiał więcej biegać i jeździć.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jedz zdrowo, 3-5 posiłków dziennie. I o wyznaczonych porach. Samo to powinno efekt dać, albo powstrzymać 'tycie'.

Dodatkowo możesz coś aktywnie robić (tak jak kolega wyżej wspomniał). Brzuszki i ćwiczenia odłóż sobie na moment kiedy trochę bf zrzucisz :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Brzuszki, nożyce, deska.
Dziel sobie ćwiczenia na serie, na przykład 6x10 brzuszków z przerwą trwającą minute.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Ćwiczenia na brzuch nie dadzą Ci rezultatów, musisz spalić tłuszcz, a tu chcąc nie chcąc najważniejsza jest dieta i deficyt kalorii. Jak chcesz jeść jak jesz, to powodzenia, ale czym więcej będziesz ćwiczył tym będzie zwiększał się twój apetyt, a nie pilnując diety będziesz jadł więcej i tak się zatacza błędne koło, ogarnij miskę to ogarniesz ciało ;)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Wbij do swojego życia:

- poranne bieganie

- popołudniowe bieganie

- wieczorne bieganie

Brzuszki to od sześciopaku ^^

i zastosuj dietę, jedz mniej, a zdrowiej.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

­Od brzuszków to sobie prędzej sześciopak zrobisz. Pobiegaj, pojedź gdzieś rowerem a skutki przyjdą w szybkim tempie. Nie jedz dużo, bo tyle co spalisz to tyle zjesz więc będziesz musiał więcej biegać i jeździć.

Od brzuszków to on sobie nic nie zrobi oprócz zbędnych ćwiczeń.

Mięśnie brzucha ma każdy tylko przykryte warstwą tłuszczu, jesli chcesz wzmocnic miesnie polecam ci cwiczenia w stylu a6w bedzie ciezko ale bedzie rowniez warto.

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...