Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaktualizować swojego windowsa do numerku 10?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, nie wiem czy warto. Bo np. kilka lat temu opłacało się przenieść z XP na Win 7 bo różnice były olbrzymie. Ale już nie opłacało mi się przenosić na Win 8, bo różnice nie były zbyt wielkie. I żeby zaoszczędzić sobie znowu rozczarowania nowym systemem, muszę wiedzieć czy różnica między Win 8 i Win 7 a Win 10 jest wystarczająca duża.

Dam like gdy napiszecie swojego zdanie na ten temat i odpowiednio uzasadnicie dlaczego tak uważacie. :D 

Opublikowano

Ja się przenoszę, bo chociaż ikonki są brzyyydkie, to system bardziej funkcjonalny :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Z Windows 7 też było warto migrować do 8.1, bo ten system jest szybszy i jest to odczuwalne. A Windows 10? Nie wiem, na razie o nim nie myślę, bo nie wiem czy sterowniki będą działać.

Opublikowano

ja się przenoszę na tablecie. Jest tam tryb tabletu więc mi się przyda. No i jak będą błędy to nic nei szkodzi bo na PC przy którym ogólnie siedzę mam 8.1

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Na razie nie. Pewnie są tam bugi jak na początku były w W8. Poczekaj parę miesięcy i dopiero zdecyduj czy warto, czy nie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­Aktualnie windows 10 nie jest jeszcze aż tak dobry, pewnie nie będzie tam duzo gier działać, tak jak na 8, bo sam ją posiadam. Poczekaj jeszcze torchę, aż wszystko wyjdzie na win 8. Bo inaczej to sensu nie ma.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Gdyby co, windows 10 będzie szpiegowany przez microsoft.Więc nie polecam.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...