Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clash of Clans - Klan Polska Szlachta - ZAPRASZAMY +16, 20LVL +

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim,

nie wiedziałem gdzie to opublikować, bo nie ma osobnego działu dla tej gry (a szkoda), dlatego daję tutaj, jeżeli jest jakiś, a nie zauważyłem to proszę o przeniesienie ;)

Chciałbym was zaprosić do mojego nowo powstałego klanu w grze "Clash of Clans", na Androida.

mojklanlo_waqrhwp.jpg

wsteppng_waqrhwa.png

Chciałbyś poznać nowych ludzi? Nudzi Cię zwykła gra? Serdecznie zapraszamy do naszego nowego klanu, jak na razie w klanie jest tylko jedna osoba, gdyż tak jak pisałem jest to świeżutki nowy klan, Poszukujemy głównie graczy AKTYWNYCH, kultularnych i miłych, TH RUSHERS, i inne trolle nie są mile widziani.  Myślę, że każdy się odnajdzie w tym klanie ;)

Zapraszam do czytania tematu

__________________________________________________________________________________

wymagania_waqrhse.png

Nasze wymagania są jak na razie bardzo ubogie i z chęcią witamy każdego nowego aktywnego gracza.

- minimum 20 poziom wioski gracza,

- minimum 16 lat (możemy zrobić wyjątki, jeśli gracz będzie ogarnięty)

- Kultura osobista

- AKTYWNOŚĆ W GRZE

Wymagania mogą się w każdej chwili zmienić

__________________________________________________________________________________

dlaczegop_waqrhss.png

Jest wiele argumentów, dlaczego powineneś dołączyć właśnie do nas, aczkolwiek wymienię tylko te główne.

- Przyjemna atmosfera,

- Nasi liderzy prześwietlają nowego gracza przed dodaniem go do klanu, tak więc nie będzie tam żadnych Trolli, itp.

- Nasi liderzy na biężąco będą wyrzucać nie aktywnych graczy, oraz innych trolli przez co będzie porządek.

zasadypng_waqrhsa.png

Zasady są bardzo podobne do innych klanów:

- Jeżeli jesteś na ZIELONO w profilu, tzn, że chcesz brać udział w wojnie, to OBOWIĄZKOWE są 2 ataki, jeżeli 3 wojny pod rząd nie oddasz drugiego lub żadnego z ataków, WYPAD

- Każdy użytkownik w sezonie powinen zrobić minimum 200 donateów, inaczej WYPAD (nie liczą się nowe osoby dołączone w połowie sezonu, takie osoby lecą z donateami od następnego swojego sezonu)

- Maksujemy TH przed wejściem na następne,

Zasady w każdym momencie mogą się zmienić.

zaprpng_waqrhah.png

Serdecznie zapraszamy do naszego klanu.

NAZWA KLANU: POLSKA SZLACHTA

KOD KLANU (TAG): #‎YL92288J

MINIMUM PUCHARKÓW: 0

CZĘSTOTLIWOŚĆ WOJEN: ZAWSZE (Jeśli będzie odpowiednia ilość osóB) B)

GŁÓWNY LIDER: michal3210

TYP REKRUTACJI: KAŻDY MOŻE WEJŚĆ

Tak jak pisaliśmy każdy gracz zostanie rozpatrzony przed dodaniem go do klanu, nie zapomnijcie, że sensowne zgłoszenie też się liczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...