Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam modeli broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak ich nikt nie kupuje tylko wyciąga z innych clientów ;/

To używasz ich nielegalnie i potem bombwork może Ci wytoczyć proces to po 1. A po 2 z tego co wiem on wysyła wiadomość gdy znajdzie te bronie w prezece, żeby zapłacić :)

Opublikowano

Dokładnie, wszystkie bronie, które są bombworka można kupić u niego na stronie bombwork.eu, chyba, że on sam udostępni set jakiś to możesz korzystać z niego. Zaś jeśli wykorzystać jego set bez kupienia, to on na początku próbuje z tobą się polubownie dogadać, tz. płacisz za ten set co masz lub usuwasz. Jeżeli tego nie zrobisz, zakłada sprawę.

Opublikowano

To używasz ich nielegalnie i potem bombwork może Ci wytoczyć proces to po 1. A po 2 z tego co wiem on wysyła wiadomość gdy znajdzie te bronie w prezece, żeby zapłacić :)

nie używam bo nie robię/nie mam  servera xD

Dokładnie, wszystkie bronie, które są bombworka można kupić u niego na stronie bombwork.eu, chyba, że on sam udostępni set jakiś to możesz korzystać z niego. Zaś jeśli wykorzystać jego set bez kupienia, to on na początku próbuje z tobą się polubownie dogadać, tz. płacisz za ten set co masz lub usuwasz. Jeżeli tego nie zrobisz, zakłada sprawę.

po 1. Jak możesz się wypowiadać  jeśli sam łamiesz prawo, poza tym ich używałeś ?

po 2. Kiedyś miałem te bronie w zapowiedzi i jakoś nie dostałem żadnej wiadomości.

po 3. Co jeśli takie bronie kupi mi kolega/sponsor etc i mi je po prostu da to dlaczego nie mogę z nich korzystać.

Opublikowano

@.Dynamic

po 4. Nie ma na to żadnej faktury/paragonu, a co za tym idzie nie został odprowadzony podatek.

poza tym nie znam się za bardzo na prawie xD ale słyszałem że prawo autorskie trzeba sobie wykupić i dopiero potem sprzedawać :)

Opublikowano

Autor stwierdził, że temat do zamknięcia po czym powstała dyskusja na inny temat. Dogadajcie się panowie na pw a teraz zamykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...