Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa zmiana serwera?

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wszystko co jest w promocji jest na oficjalnej stronce lola.... po 10minutach miliony oosb by zmienialo servery.... czyli mowicie ze niema zadnej promocji?

farah.png

Opublikowano

Skoro nie ma tego w sklepie, to pewnie nie ma. Wątpię, aby Riot było aż tak hojne. :D

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie wszystko co jest w promocji jest na oficjalnej stronce lola.... po 10minutach miliony oosb by zmienialo servery.... czyli mowicie ze niema zadnej promocji?

a po co transfer na Oceanie gdzie jest ping 250 +

a na ruskich pingu nie ma, ale rosja to rosja kompletna patola

kiedyś było za darmo, więc mozliwe ze bedzie 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Czasami jest tak, że włączają darmowy transport na inny serwer, ale to zazwyczaj są serwery typu Rosja, Turcja. I trwa to krótko. Jak ktoś chciałby się przenieść, to trzeba obserwować to w sklepie.

Szczerze nie polecam się przenosić z rodzimego serwera.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czasami jest tak, że włączają darmowy transport na inny serwer, ale to zazwyczaj są serwery typu Rosja, Turcja. I trwa to krótko. Jak ktoś chciałby się przenieść, to trzeba obserwować to w sklepie.

Szczerze nie polecam się przenosić z rodzimego serwera.

Tez bys sie nie chcial przeniesc jak bys mial 8/10 afka lub dwoch..... albo trollow w teamie bo placze o champ select?

farah.png

Opublikowano

@xpinekkryyx

Chodziło mi oto, że potem np. z Rosji takim kontem jest ciężko wrócić, trzeba sporo kasy im 'wlać', ażeby się przenieść z powrotem.

A tam wcale nie jest inaczej. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Tez bys sie nie chcial przeniesc jak bys mial 8/10 afka lub dwoch..... albo trollow w teamie bo placze o champ select?

Tak jak kolega wyżej napisał tam wcale nie jest lepiej. Ludzie są ludźmi, nie ważne gdzie, zawsze trolle i afki będą ;) 

A to, że na EUNE sytuacja jest szczególnie zła to stereotyp moim zdaniem, bo Polacy mają to do siebie, że cudze wychwalają ;) Grałem trochę na EUW i jakiejś różnicy nie odczułem, więc tym bardziej nie sądzę aby w Rosji czy w Oceanii sytuacja była lepsza.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...