Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorry, you don't have permission for that!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dlaczego nie moge postow pisac? Pisze warunek o 25 postach a ja nie moge napisac ani jednego hah..

Opublikowano

napisałem pod jednym tematem z paczką skryptów "ty" i dostałem bana za obraźliwe teksty i usunąłem wszystko i nie mogę zalogować się dodatkowo na stronę bo mam bana na ip .... wie ktoś o co chodzi ?

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano
Ci z nuiled juz przesadzają ja tez dostalem bana .... niewiem za co mialem juz nabite 28 postów i 6 lików kto wie co oni jeszcze wymyślą chyba przestane z tego korzystac ;/

Opublikowano

luz, ja dostałem perma na forum od moderatora bo napisał żeby dodawali + to bede wrzucać wiecej, ale już na nowym koncie z z paid evadee, sac;r i paroma innymi mam wbite all

Opublikowano

tych z nulled pogrzalo doszczetnie na szczescie bostuje konto i ze slivera do platyny wychodzilem juz nie raz na zwyklym bolu i darmowych skryptach.

niedlugo ci z nulled beda jeszcze chcieli nr tel nr buta i zeby im jeszcze zaplacic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...