Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sneaky we wczorajszym meczu C9-CLG

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o wczorajszym meczu Sneaky'ego?

Wydaje mi się,że kalista jako jeden z lepszych(a nawet najlepszy adc) w rękach jednego z lepszych strzelców robi co chce z przeciwnikami.

Jakby nie te picki w przeciwnej drużynie to C9 miałby szansę na wygraną.

Przypomnę,że Sneaky często trenuje swoją kaliste na soloq.

Poniżej wrzucam jedną z lepszych akcji(prawie penta)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Kalista jest strasznie hmm "broken" pod względem kite'u w rękach dobrego gracza, o jest po prostu "miazga" dawno nie oglądałem lcs ani lpl etc, ale kalistą masz bardzo dobre możliwości pozycjonowania się

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

No cóż przegrali pickami, co poradzisz, picki ważna rzecz w teamowych. A co do Kalisty dobra postać, dużo zrobi w grze. Miał najwięcej kasy prawdopodobnie z teamu, więc dużo robił.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Co myślicie o wczorajszym meczu Sneaky'ego?

Wydaje mi się,że kalista jako jeden z lepszych(a nawet najlepszy adc) w rękach jednego z lepszych strzelców robi co chce z przeciwnikami.

Jakby nie te picki w przeciwnej drużynie to C9 miałby szansę na wygraną.

Przypomnę,że Sneaky często trenuje swoją kaliste na soloq.

Poniżej wrzucam jedną z lepszych akcji(prawie penta)

akcja akurat dosyć słaba bo to co robił rekkles było x2 lepsze pod każdym względem

fjlw0o.jpg

Opublikowano

­Sneaky obecnie chyba najbardziej wyciska limity Kalisty spośród wszystkich graczy LCS. Gdyby zachował zimną krew to spokojnie zrobiłby pente bo miał jeszcze flasha i mógł zdodgować bodyslame Gragasa. Ogólnie C9 przegrali przez out of posision Incarnati0na przy pierwszym engage CLG, a potem Hai z Ballsem wyjebali się próbując zabić szybko Pobelter'a(Azir). Gdyby nie te dwa, kluczowe błędy w TeamFightach to gra byłaby dla Cloud9.
Tak czy inaczej dobrze zobaczyć, że C9 wraca do formy i jest w stanie rywalizować z czołowymi teamami z topki.

Dodatkowo podobała mi się gra Incarnati0na, w końcu zagrał jak powinien - agresywnie, outfarmiąc Pobeltera so much.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...