Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to login

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie pomóżcie to naprawić bo ja na prawde nie wiem jak xD

Już robiłem reinstall skryptów / bola. Usunąłem z %appdata% i dalej nie działa.

Jak kiedyś tak miałem to reset kompa i było wszystko ok ale już mi to nie pomaga.

Robiłem nowe konto na nulled i też nic to nie dało.

Opublikowano

masz oryginalnego bola czy z nulled.io?

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

masz oryginalnego bola czy z nulled.io?

Czytaj uważnie..

Robiłem nowe konto na nulled i też nic to nie dało.

A co do tematu to teraz wprowadzono nowe wymagania. Musisz mieć co najmniej 25 postów na forum, nie być z Wietnamu i mieć leecher na plusie :) Bez tego się nie zalogujesz

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Czytaj uważnie..

A co do tematu to teraz wprowadzono nowe wymagania. Musisz mieć co najmniej 25 postów na forum, nie być z Wietnamu i mieć leecher na plusie :) Bez tego się nie zalogujesz

Jakie leecher na plusie, że co?

A 25 postów to nabije się easy xD

Pod każdym postem z bola napiszesz:  Nice / Work / Thanks / Good joob / itd ;3

Opublikowano

Jakie leecher na plusie, że co?

A 25 postów to nabije się easy xD

Pod każdym postem z bola napiszesz:  Nice / Work / Thanks / Good joob / itd ;3

Właśnie nie bo ci spada leecher value i będziesz mieć negatywne.. a musisz mieć pozytywne, wypowiadaj się w dziale z grafiką albo w off-topie. Szczerze? Sam nie wiem za bardzo o co chodzi z tym całym leecher value ale wiem, ze jak ja coś piszę to mi to spada więc już się nie udzielam nigdzie xD

Jak jesteś na nulledzie to na tym pasku na samej górze wejdź w Auth i tam będzie pisało czy spełniasz wymagania czy nie.

Powinno to wyglądać tak:

9qjiop.png

Opublikowano

No właśnie nie do końca, też mam problem z tym Failed to login znaczy wyświetla się i BoL się włącza (czasem się nie wyświetla) :/ Na nulled mam nabite 35 postów leecher na + gdy wchodzę do gry co widzę? http://i.imgur.com/Q1DtJ6n.jpg/ Tyle, nie wiem co mam zrobić .NET Framework, VCRedisributable, DirectX zainstalowane folder z %appdata% usunięty założony ponownie w połączeniach sieciowych IPv4 też naprawiłem.. Może ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

No właśnie nie do końca, też mam problem z tym Failed to login znaczy wyświetla się i BoL się włącza (czasem się nie wyświetla) :/ Na nulled mam nabite 35 postów leecher na + gdy wchodzę do gry co widzę? http://i.imgur.com/Q1DtJ6n.jpg/ Tyle, nie wiem co mam zrobić .NET Framework, VCRedisributable, DirectX zainstalowane folder z %appdata% usunięty założony ponownie w połączeniach sieciowych IPv4 też naprawiłem.. Może ktoś wie o co chodzi?

No i z czym masz problem? Przecież jest napisane, że załadowało.

Opublikowano

No i z czym masz problem? Przecież jest napisane, że załadowało.

A widać skrypt żeby działał? Właśnie nie działa w tym problem, żaden skrypt nie działa a wiem, że są one poprawne..

Opublikowano

A widać skrypt żeby działał? Właśnie nie działa w tym problem, żaden skrypt nie działa a wiem, że są one poprawne..

A są zaznaczone ? ^_^

Daj screena z BoLa

Opublikowano

a co zrobic gdy sie nie ma tych 25 postów i nawet nie można pisac w tematach dyskusja? Wie ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

:D Tam jest coś w stylu "Like" "Not Like". Czym więcej masz Like to masz więcej leecher value, ;) można by było zrobić temat gdzie byśmy sobie nawzajem to wbijali.

Opublikowano

:D Tam jest coś w stylu "Like" "Not Like". Czym więcej masz Like to masz więcej leecher value, ;) można by było zrobić temat gdzie byśmy sobie nawzajem to wbijali.

Można założyć ale ja się nie podejmuję bo mam leechera tylko na 2 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...