-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Hajtek12
Hajtek12
Cześć, mam problem od dłuższego czasu zaczęły się u mnie problemy z myszką. Zaczęła się ona randomowo wyłączać, przy pierwszym drugim razie pomyślałem spoko, może jakaś ścinka, ale przy kolejnych razach zrobiło się to denerwujące, gdy np. podczas grania w Counter-Strike`a myszka przy mocniejszym ruchu się wyłącza, zaczęły się wakacje mało byłem w domu, ale po imprezkach czasami mam ochotę sobie w nocy pograć i nie mogę. Podczas przeglądania Facebooka jest ok, nie ma tam zbyt mocnych ruchów, w League of Legends też daję radę, ale czasami się jednak wyłączy, podłączyłem do innego komputera, mógłbym nią machać, rzucać i działa cały czas, wytłumaczycie mi to? Pokierujcie na dobrą stronę, bo jak kupić myszkę do pogrania to dobrą, a razem z myszką słuchawki, to już spory wydatek, który mi się nie widzi, jakoś chciałbym ją uratować, pomożecie?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.