Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę rzeczy które ostatnio wkurwiają mnie w cs go

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz częsciej gdy spokojnie gram sobie w cs go obojętnie czy serwery czy mm to gdy zobaczę typa co nieźle gra to chcę zobaczyć ile ma godzin w cs go. A TAKI H*J. Profil steam prywatny! Potem się mu mówię że czemu masz prywatny profil steam? Przecież to tylko prowokuje aż do powiedzenia cziter cziter. To nie jest nazwisko i adres zamieszkania (no chyba że podałeś) itp. To koleś potem zmienia na publiczny i tyle. Niestety takich przypadków coraz więcej i troszkę to w*****a jak chcesz zobaczyć byle rzecz na temat tego typa. Inna sprawa znana chyba wszystkim. Koleś ledwo co wbija na serwer 3 skrzyneczki w ekwipunku ale napierdala banie i rozpierdala serwer cały że nikt go nie powstrzyma chyba że hajda wszyscy na niego z p90 to może. Wbija k***a mać taki na serwer jakiś props z global elite i weź na kogoś takiego graj. Nie ugrasz za huja bo on stanie na milisekundę i masz już banie z deagla. Sam jestem gold 4 i mam już prawie 800 godzin w cs (wiem słabo ale siedziałem w s2 prawie pół roku chyba przez to). No cóż to chyba tyle

Opublikowano

Aha no i zapomniałem o cholernym tec9 -,- czasem to mocniejsze od awp i m4. Wyskoczy ci taki z tym ręcznym p90 i nawala z tego do cb. Prawie nie masz szans jak jesteś na blisko. A tak wogóle co wam szkodzi mieć publiczny profil? To tak bardzo boli ?

Opublikowano

Gold - 800h, pół roku w s2, płacz. Ziomek - silver = gold, na kałaszkach są może jakieś opory, na goldach ktoś się może czasem znajdzie, więc dlatego gra lepiej niż ty. Co do prywatnych, to wzbudza to jakieś podejrzenie, ale nie oznacza, że ktoś cheatuje. 

­

Opublikowano

Volvo daje nam możliwość ustawienia prywatnego profilu i nie widzę w tym nic złego. Dlaczego jakiś płaczek ma oglądać mój profil i po liczbie godzin mnie osądzać?? Ja przez 1k godzin praktycznie nie miałem nic w ekwipunku, więc nie kumam spiny, że koleś nie ma skinów. Po za tym gold IV nie reprezentuje żadnego poziomu tak naprawdę, więc nie ma się co dziwić, że ktoś lepszy wybija pół teamu. 

Opublikowano

A jaki ma cel ten temat? Nie martw się typowa logika goldów  <3

Chcesz ustawiasz prywatny proste ;D

Aha no to jak polepszyć to logikę :D 

a co do szymono1256 to jak pisałem wbija global na serwer gdzie kulturalnie grają sobie goldy silvery kałachy itp. i jest pięknie równowaga każdy zadowolony a jak taki wbije to w pizdu wszystko idzie. Nic się nie da ugrać. Może zabijesz 1 ale zaraz przyfrunie ci global i ci banie strzeli zanim go zobaczysz

Opublikowano

Skoro czepiasz się takich błahych rzeczy to musisz być strasznie słaby ^_^ Zamiast grać rankedy pobierz sobie mapy treningowe i naucz się grać, a przede wszystkim przestań płakać i zwalać winę swoich porażek na innych. Żeby narzekać, że ludzie ustawiają sobie prywatne profile jakby to było karygodne, żałosne  xD 

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Temat nie ma większego sensu i tworzy się spam.

Zamykam.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...