Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fpsów w lolu?

lepox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry uprzedzam, że nie wiem czy to dobry dział. Chciałem się zapytać ile fpsów stale miałbym w LoLu na najniższych wymaganiach na tym laptopie: http://m.mediamarkt.pl/koszalin/notebook-lenovo-g70-70-80hw0098pb,id-1029773? A jeżeli marnie będzie, to podeślijcie linka do laptopa lepszego. Mam bardzo mały budżet, bo bieda w kraju, a muszę zmienić kompa, bo na moim laptopie na najniższych mam 20fps, więc się nie da grać.

Proszę moderatora o nie usuwanie tematu w razie gdyby był w złym dziale, a przeniesienie. Z góry dzięki.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

PC może być tylko, że byłby problem ze złożeniem części, bo expertem nie jestem, no chyba że kupić gotowy. Tylko jaki? Podesłałbyś linka do jakiegoś zestawu? Bo tak jak mówię, przy 20fpsach szlak mnie trafia, a jestem dobry w tą grę i ten komp mnie ogranicza.

Jonathan Carroll

Opublikowano

PC może być tylko, że byłby problem ze złożeniem części, bo expertem nie jestem, no chyba że kupić gotowy. Tylko jaki? Podesłałbyś linka do jakiegoś zestawu? Bo tak jak mówię, przy 20fpsach szlak mnie trafia, a jestem dobry w tą grę i ten komp mnie ogranicza.

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery-sprz%C4%99t/

popytaj, poprzeglądaj tematy - jest takich miliard

ludzie znają się na rzeczy więc nie dostaniesz gowna

Opublikowano

Okej, dzięki.

, dzięki.

Jonathan Carroll

Opublikowano

na tym lapku 200 fps ez ;) na najwyższych ;) tak mi się wydaje bo karta dobra

No tylko co mu po dobrej karcie skoro procek do dupy. Karta z prockiem musi współgrać i najlepiej by obie były niezłe.

Najlepiej poproś by Ci złożyli zestaw za pomocą strony morele lub idź do sklepu komputerowego, gdzie przyjmują zamówienia takowe.

Opublikowano

Jeżeli laptop tylko do lola to nie potrzebuje zmiany dobrze może sobie nawet pograc w outlasta lub w inne takiego tyypu gierki

Opublikowano

Okej, dzięki wszystkim za rady :).

Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...