Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hwangiem W Jblongju!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem chialem zrobić na serwerze JBlongju hwanga ze stalki+9 mam już stall ale do hwanga trzeba pereł które bardzo dużo kosztują.

Podobno da sie zrobić hwanga w DT bez uleprzaczy u jakiegoś kowala , czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak tam dojść i czy jest dużo roboty z tym???

Opublikowano

DT jest na środku świątyni, ta z kolei na środki doliny orków.

Kowal jest na 6 piętrze wieży...

wejście od 40

musisz poświecić jakieś 20 -30 min. o ile nie kicknie lub jakieś neo nie zabije króla..

ei3809.jpg

ICESHARD.COM.PL

Opublikowano

DT jest na środku świątyni, ta z kolei na środki doliny orków.

Kowal jest na 6 piętrze wieży...

wejście od 40

musisz poświecić jakieś 20 -30 min. o ile nie kicknie lub jakieś neo nie zabije króla..

No dobrze ale mi chodzi o to jak wejśc z 1 pietra na to 6 bo teleportów żdnych tam nie ma

Opublikowano

OmG koleś ja ci najpierw radze poczytać poradniki, iść na pl'a i dopiero na privy, ale jak już zadałeś pytanie to : na 1 pietrze musisz ubic metina zeby przenioslo na 2. Na 2 pietrze wybic all mooby i na 3 to samo. na 4 ubic metka odczytac kordy i ubic prawdziwego metka. na 5 otworzyc wszystkie pieczecie kamieniami otwarcia a na 6 ubic mooby i na koncu krola - wtedy pojawi sie kowal.

Opublikowano

OmG koleś ja ci najpierw radze poczytać poradniki, iść na pl'a i dopiero na privy, ale jak już zadałeś pytanie to : na 1 pietrze musisz ubic metina zeby przenioslo na 2. Na 2 pietrze wybic all mooby i na 3 to samo. na 4 ubic metka odczytac kordy i ubic prawdziwego metka. na 5 otworzyc wszystkie pieczecie kamieniami otwarcia a na 6 ubic mooby i na koncu krola - wtedy pojawi sie kowal.

Dziękuje ci o to mi chodziło tylko mogłeś bez tych pretensji to napisać i by było ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...