Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komp - Ile będzię fps'ów w MC?

Kreatywny_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupuj z allegro gotowce, niech ci ktos zlozy.

Najlepiej napisz w dziale Komputery. Masz tam też gotowe składaki. Z allegro w życiu nie kupuj komputerów.

Opublikowano

@Kreatywny_

komp tak tani ze tanszy by juz by nie mógł byc -.- ale rozumiem, nie kazdy ma w h*j hajsu na i5 i gtx 93131313 aby sobie pograć w kloce.

Ogółem cena jest dobra jak na tą używke, fajna obudowa lenovo win 7 pro, dołozysz sobie 2 gb taniego ramu i jakos to bedzie. Komp byl eksploatowany do excela lub wgl nie uzywany i stal w biurze, takim to nic nie straszne.

Za 1k mozna złozyc cos przyzwoitego (nowego + uzywane kosci i te mniej awaryjne czesci, obudowa tralalala) opartego o apu a8-7650k gdzie juz mozna naprawde w cos fajnego pograć, ten procek ma niesamowity potencjal. Sam planuje sobie złozyc jakis zestaw tani na 2 monitory

Co do mc mysle 40-50 fps nie na fullu takie srednie ustawienia.

@1373230489-U611928.pngVereX.

patrz na cene głąbie xD

@biumrk 

złoz mi komputer za 230 zl geniuszu z win 7 2 gb ram i taka sama specyfikacja.

@MrFremO

Dzisiejsze laptopy sa bardzo wydajne, tylko taka roznice ze jesli bys mial do porownania 2 ludzi 1= uzywa komputera pc 2= laptopa

Jak myslisz kto wczesniej będzie miał problemy z kręgosłupem i wzrokiem?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Na najniższych ponad 30fpsów. Nie oczekuj nic więcej. Stary procesor + zintegrowana grafika

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Shiniox

Miałem sam mobilną wersje tej karty. Grałem w gta iv przy zmodowaniu pod obnizenie wymagan proszę Cie nie udzielaj sie jeśli nie wiesz o co chodzi. 

Mozesz sobie sprawdzic procesor t4500 intela z frazami odnosnie gta iv na yt.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Nigdy nie kupuj z allegro gotowców... Będziesz miał wielkie problemy z nim.

Przy takiej konfiguracji będziesz miał poniżej lub równe 30 fps.

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...