Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisanie Bota BTC FAUCETS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wziąłem się właśnie za podstawy autoit szybko wszystko łapie . Chce stworzyć bota który będzie działał w tle, a teraz kolejno : otwierał stronę , wpisywał w pole adres portfela, klikał przycisk, rozwiązywał captcha za pomocą np deathbycaptcha, przechodził na kolejną stronę stron by było np 5  wyłączał się a za godzinę powtarzał całą to czynność. Czy jest ktoś w stanie mi pomoc? Szybko się uczę więc na pewno nie będzie problemów z rozumieniem (u mnie). Podać chociaż funkcję których mam użyć podejrzewam że z API od captchy będę miał największy problem . Z góry dziękuje i pozdrawiam . Oczywiście nie oczekuje że ktoś za mnie napisze cały program :). Przykładowa strona : http://www.btc-faucet.com/

Opublikowano

podejrzewam że z API od captchy będę miał największy problem

Taak... nawet najlepsi na tym polegli.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

To jest najmniejszy problem bo samego kodu do automatycznego odczytywania  w programie to 2-3 linijki i działa bez problemu.

Tu chyba problemem jest że każdy liczy na darmowy a niestety należy sobie kupić albo przynajmniej zapoznać się z kodami na stronach które oferują tego typu usługi bo kod jest pisany indywidualnie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To jest najmniejszy problem bo samego kodu do automatycznego odczytywania  w programie to 2-3 linijki i działa bez problemu.

Tu chyba problemem jest że każdy liczy na darmowy a niestety należy sobie kupić albo przynajmniej zapoznać się z kodami na stronach które oferują tego typu usługi bo kod jest pisany indywidualnie 

Nie sądzę, DOBRE biblioteki do odczytywania captchy są płatne, a inne sobie słabo radzą. Jak masz jakąś dobrą darmową to się już nie odzywam.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jeśli program przynosi zyski to na pewno jest opłacalne i warto użyć, sam gościnnie użyczyłem kiedyś kodu od znajomego ( serwis deathbycaptcha )  za 5 funtów miesięcznie na potrzeby pewnego bota co z robemem pisaliśmy i się jakoś opłacało zarobić kilka razy więcej ;) 

Zresztą ma darmowego solvera i może sobie sprawdzić kod : https://www.9kw.eu/grafik/plugins/autoit/autoit_9kw.zip 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...