Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Laptop co chwile sie resetuje

Gość Patryk2060

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Pojawia sie "Uruchamianie systemu Windows" Standardowo czekam jak sie uruchomi.., Ale moj laptop co chwile sie resetuje, pojawia sie napis i od nowa...

Co robic????

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Aranthor

Wyskakuje mi "Blue screen". Formatowac czy bez formata sie obejdzie?

Opublikowano

596f19f925ff6_post-1367855-14375488852965_thumb.jpg

To co widac... Dostepu do plikow .nie mam.

Probowalem zrobic formata ale ukazuje mi sie "Please wait a moment" i czekalem 5h i nic...

Dobrze by bylo gdyby obeszlo sie bez formata.

Jakies pomysly?? Za skuteczna pomoc nagradzam 20 like.

@Aranthor

Opublikowano

Wkładasz płytę do napędu i podczas uruchamiania Laptopa (bios) wciskasz f8, aby wybrać jak ma uruchomić się komputer (hdd lub napęd) - tak jak to robisz instalując system operacyjny, a tak btw. to wszystko masz napisane w linku, który podałem Ci wyżej (myślę, że z angielskim sobie poradzisz).

Opublikowano

@Ezzy z angielskiego sobie poradzę. Tylko która płyta??

Opublikowano

To zależy od przyczyny. Podaj kod błędu wraz z parametrami lub udostępnij najnowszy plik z folderu C:\Windows\Minidump, jeśli masz taką możliwość.

Opublikowano

Możesz spróbować płytki recovery (kopia zapasowa systemu), która pozwoli Ci na przywrócenie systemu do stanu poprzedniego, tylko nie jestem pewny czy przy tej operacji dane na dysku nie zostaną usunięte. Będziesz mógł zapewne przywrócić stan systemu do wcześniejszych kopii (jeżeli takowe istnieją) lub do ustawień fabrycznych (przywrócenie systemu do stanu początkowego - stawianie czystego systemu).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEzzy

Jestem zielony

Jak zabootowac plyte?

Jedna plyte mam "kopia zapasowa systemu acer" i druga z nr 2. System oryginalny, byl juz w laptopie.

Ktora plyte zabootowac i jak to zrobiv??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...