Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreatyna

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej. Chciałem sobie kupić kreatynę, coś polecacie? Poza tym co przydałby mi się jeszcze do przyrostu mięśni?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie kupuj kreatyny od razu, na samym początku efekty używania będą niezauważalne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kreatyna tylko nawadnia organizm wiec nwm czy ci sie wgl oplaca jezeli jeste spoczatkujacy to juz wgl dieta i cierpliowsc to w tym sporcie sie liczy no chyba ze masz kaske to Anabole efekty szybkie i krotkotrwale 

Opublikowano

hoho, wcale nie musisz przyzwyczajać się do kurczaka i ryżu, ja bym polecił przypilnować kalorii na +, trzymać dość czystą michę, ale urozmaiconą, jedz tak żeby Ci smakowało, a nie bo tak trzeba pamiętaj :), o suplach pomyśl po 4-5 miesiącach jak efekty będą słabnąć. Ogólnie kreatyna jest bardziej pod budowanie siły mięśniowej niż samych mięśni. Mięśnie budujesz dietą i treningiem.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

co wy pierdolicie ze lepiej od razu nie brac kreatyny? dlaczego?

Myslicie ze kreatyna zapcha wam receptory jak bombka? 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...