Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto VIP do Cracka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio niestety znów zacząłem używać bola. Wszystko ładnie pięknie skrypty są crack jest. Niestety nie wiedziałem o tych 25 postach i trzeba od nowa teraz nabić. Wcześniej widziałem gdzieś że najlepiej zrobić konto na jakimś vip koncie czy jakoś tak. Ale nie chciało mi się a teraz myślę że przydało by się. Wyjaśnił by mi ktoś jak zdobyć takie konto?

Opublikowano

Na oficjalnej stronie bola szukasz vipa i na stronie nulled sprawdzasz czy ten nick jest wolny jak wolny to zakladasz i sie cieszysz skryptami a jak zajety to szukasz dalej xD

Opublikowano

Szczerze mowiac, wole kupic tego SAC:r niz szukac konta wolnego z VIPEM, zajelo by to kupe czasu, + teraz jescze te posty

Opublikowano

a wiecie o co z tym chodzi ? 

Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more

ps. ok znikło jak nabiłem 25 postów

Opublikowano

Na jakiej dokładnie stronie moge sprawdzic te nicki oraz gdzie na nulled moge spr czy dana osoba ma vipa ?

ja wszedłem na forum bola i tak na dole masz listę dostępnych użytkowników. Za którymś razem udalo mi się trafić na wolnego vipa

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...